Verhalen

Van locatiemanagers en pedagogisch medewerkers tot stagiairs, bij Speel-Inn werken mensen met verschillende talenten en vooral veel liefde voor kinderen. Er zijn veel inspirerende verhalen te vertellen over onze collega’s, die we graag met iedereen delen! 

Jongentje opent deur
Amy De Muzieknoot

Amy

Van muzieklessen tot het spelen met instrumenten; ons gloednieuwe kinderdagverblijf De Muzieknoot is een plek waar muziek centraal staat. Meewerkend coördinator Amy is maar wat trots op deze nieuwe locatie in Amstelveen.

kinderen scheppen in het zand

Michèle

Van een snuffelstage tijdens de middelbare school tot locatiemanager: Michèle maakte elke stap mee op ons kinderdagverblijf De Blokkendoos. Lees hier over haar loopbaan en de doorgroeimogelijkheden bij Speel-Inn.

Pedagogisch medewerker met geknutselde bloembak

Norma

Norma is pedagogisch medewerker op BSO 't Kinderwoud in Diemen en gooit liever niets weg, alles kan nog een keer gebruikt worden om mee te knutselen! Lees hier over haar creativiteit en wat de kinderen hiervan leren.

pedagogisch medewerker met kinderen aan tafel

Diploma's

Onze pedagogisch medewerkers dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en daar is een gekwalificeerd diploma voor nodig. Lees hier alles over de regels en geschikte vooropleidingen om op onze kinderopvang te mogen werken.