Speel-Inn kinderopvang Uithoorn

In Uithoorn vind je onze kinderopvang locaties in de volgende wijken: Zijdelwaard en Legmeer.

baby bij pedagogisch medewerker

KDV De Blokkendoos

Johan Enschedeweg 160

kinderen spelen buiten

BSO De Blokkendoos

Johan Enschedeweg 160

baby meisje kijkt in de camera

KDV De Boomhut

Karel van Manderhof 3

meisje leest donald duck

BSO De Boomhut

Karel van Manderhof 3

Kinderopvang Uithoorn

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderopvang in Uithoorn? Dan ben je bij Speel-Inn op de goede plek! In Uithoorn bieden wij op twee locaties zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan, De Blokkendoos en De Boomhut.

De Blokkendoos bevindt zich aan de rand van het Libellebos en beschikt over een ruime accommodatie met drie groepsruimtes. Bij De Boomhut in Uithoorn hebben we de beschikking over een ruime locatie, welke is gevestigd op de begane grond van een seniorencomplex.

Kinderdagverblijf Uithoorn

Ons kinderdagverblijf De Blokkendoos in Uithoorn biedt ruimte aan drie groepen.

Wanneer kinderen 4 jaar worden, kunnen zij doorstromen naar onze BSO groep. De BSO is gelegen in hetzelfde pand, dus kinderen zijn dan al bekend met de ruimtes en pedagogisch medewerkers.

Ons kinderdagverblijf De Boomhut in Uithoorn biedt ruimte aan drie groepen. Ook hier kunnen kinderen wanneer zijn 4 worden, doorstromen naar de BSO. Deze BSO is gelegen in hetzelfde pand.

BSO Uithoorn

BSO De Blokkendoos in Uithoorn biedt ruimte aan twee groepen. Deze BSO bevindt zich in hetzelfde pand als het kinderdagverblijf.

BSO De Boomhut in Uithoorn biedt ruimte aan een verticale groep met maximaal 20 kinderen per dag in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Boomhut
Blokkendoos