Vacatures

This post is also available in: English (Engels)

Werken bij Speel-Inn? Wij zoeken nieuwe collega's!

Bij Speel-Inn zijn we regelmatig op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Lijkt het jou leuk om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan in Beverwijk, De Kwakel, Elst, Rhenen, Hilversum, Diemen of Uithoorn? Neem dan zeker even een kijkje bij onderstaande vacatures!

Wil je weten of jouw diploma toereikend is om te mogen werken in de kinderopvang? Doe dan de diplomacheck of neem contact op met Lauren of Nathalia, zij kijken graag met je mee! Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per mail via werken@speelinn.nl.

Ontbreekt jouw ideale vacature op dit moment, maar lijkt het jou wel leuk om als pedagogisch medewerker werkzaam te zijn bij Speel-Inn? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Vul hiervoor het ‘open sollicitatie’ formulier in onderaan de pagina.

We organiseren ook regelmatig meet & greets op locatie.

Ben jij benieuwd of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Lees hier dan meer over stage lopen bij Speel-inn.

Hopelijk zien we jou snel bij Speel-Inn!

Zijn er nu geen vacatures beschikbaar die bij je passen?

Laat dan je gegevens achter en doe een open sollicitatie! We zullen je gegevens opslaan in onze vacaturebank.
Komt er een vacature beschikbaar die past bij jouw wensen? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. 

    Sollicitatieprocedure

    vacature kinderopvang

    We hebben in de afbeelding hiernaast de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Speel-Inn inzichtelijk voor je gemaakt. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een bevestiging en wordt je sollicitatie beoordeeld. Indien deze passend is bij de wensen van de vacature, dan wordt je op locatie uitgenodigd door de cluster- of locatiemanager voor een kennismakingsgesprek. Ben je geschikt voor de vacature en is er een klik? Dan mag je een dagdeel meedraaien op de groep om alvast sfeer te proeven en collega’s te leren kennen. 

    Zijn jullie een match en lijkt het je zelf ook leuk om bij Speel-Inn te komen werken? Dan krijg je een contract toegestuurd van de HR-afdeling en heten we je van harte welkom als nieuwe medewerker van Speel-Inn!

    Reageer je op een vacature op ons servicebureau? Dan volgt er na het eerste gesprek ook nog een tweede gesprek met andere collega’s om een zo duidelijk mogelijk beeld van je te krijgen. Een dagdeel meedraaien is dan niet van toepassing, maar mag natuurlijk wel!