Buitenschoolse opvang​

De Jump​

Hilversum​

groen potlood en bal

'Onze BSO is een goede plek voor kinderen om te ontdekken waar ze goed in zijn en blij van worden.’
Marloes Verhaar
Marloes
Locatiemanager

Spelen bij De Jump

Binnen spelen 

Koken en bakken doen wij in onze grote keuken en in onze lokalen is ruimte om je creatieve kant te laten zien. De gymzaal in ons gebouw gebruiken wij dagelijks voor sporten en spellen. Er is ook verschillend materiaal voor vrij spel, zo kan je spelen met de Kapla, Lego, Playmobile of in het speelkeukentje een taartje bakken.Iedere dag organiseren we leuke activiteiten en jij mag daaraan meedoen. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. We houden rekening met de verschillende leeftijden en interesses van kinderen.

Buiten spelen

Na een schooldag binnen zitten heb jij vast zin om naar buiten te gaan. Een frisse neus halen is gezond! Je mag spelen op het groene schoolplein van de Sterrenwachter en het plein van de Gooise Daltonsschool. Wil je voetballen of skaten? Dan ga je naar het voetbalveldje of het Wieltjesplein aan de achterkant van het gebouw. Het park is op loopafstand, daar zijn wij dus ook regelmatig te vinden om de natuur te ontdekken of om grote spellen te spelen.

Bijzonder bij BSO
De Jump

meisjes spelen hockey

Wieltjesplein

We kunnen gebruik maken van drie schoolpleinen, omdat wij in hetzelfde gebouw zitten als de Sterrenwachter en De Gooise Daltonschool. Ook op het ‘Wieltjesplein’, zijn wij vaak te vinden. Hier kunnen we helemaal los met grote spellen.

meisjes lopen over boomstam

Leeftijdsgroepen

We kunnen goed aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, omdat wij drie leeftijdsgroepen hebben. De jongste kinderen is voor kinderen van 4 en 5 jaar, de middelste groep is voor kinderen van 6 en 7 jaar en de oudste groep voor kinderen van 8 jaar en ouder.

BSO Ruimte de jump

In de school

Het ophalen van de kinderen gaat heel gemakkelijk en snel, omdat wij in hetzelfde gebouw als de scholen zitten. De jongste kinderen worden bij de klassen opgehaald en de oudste kinderen kunnen zelf naar de BSO lopen. Wij hebben goed contact met de leerkrachten. Dat is fijn voor de overdracht!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Jump kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn BSO Hilversum.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie