Vestigingen

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Kinderdagverblijf (KDV)

Op de kinderdagverblijven van Speel-Inn staat aandacht en liefdevolle zorg in een vertrouwde omgeving centraal. We vinden het belangrijk om kinderen structuur en regelmaat mee te geven. Dit zorgt voor duidelijkheid, ritme en vertrouwen. We bieden kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontdekken wie ze zijn. Door een goede balans te creëren tussen rust, plezier en uitdaging, krijgen de kinderen de gelegenheid om in eigen tempo te groeien. Ieder kind is uniek.
Zo spelen en leren we samen, met en van elkaar bij Speel-Inn!

We houden onze opvanglocaties kleinschalig en werken zoveel mogelijk met vaste gezichten, zodat iedereen elkaar kent en het vertrouwd voelt voor een kind. We werken met baby-, dreumes- of peutergroepen, maar hebben ook verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Op de buitenschoolse opvang van Speel-Inn vangen we kinderen op van 4 tot 13 jaar. Is onze opvanglocatie niet in de school is gevestigd, dan halen we de kinderen op. Tijdens schoolvakanties bieden we ook opvang aan, met een leuk vakantieprogramma voor een écht vakantiegevoel!

Kinderen kunnen op de BSO ongedwongen en ontspannen ‘thuiskomen’ en doen wat ze leuk vinden. Onze buitenruimtes en speelhoeken zijn zo ingericht dat jouw kind zich genoeg kan uitdagen en vermaken. Ze kunnen kiezen uit een breed activiteitenaanbod, maar huiswerk maken of lekker een boek lezen in een rustig hoekje mag natuurlijk ook! Zo bieden we kinderen alle ruimte om samen te spelen en van anderen te leren, of juist even tijd voor zichzelf te hebben. 

Peuteropvang (PSZ) & VVE

Op de peuteropvang van Speel-Inn bieden we uitdaging voor ondernemende en onderzoekende peuters. Hier kunnen ze fijn spelen en ontwikkelen, maar ook steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Dat doen we door leuke en leerzame activiteiten aan te bieden om ervaring op te doen met sociale vaardigheden, taal, rekenen en motoriek. Door spelend te leren en verkennen bieden we peuters alvast een goede voorbereiding en basisvaardigheden voor op de basisschool.

Heeft jouw peuter net even dat extra steuntje in de rug nodig wat betreft ontwikkeling en groei? Kies dan voor een plekje op onze vve-peuteropvang. Wij bieden je peuter een veilige omgeving, waar geleerd wordt door te spelen op een manier die bij hem of haar past. We gebruiken hiervoor de VVE methode van Uk & Puk. Is er een indicatie afgegeven voor extra begeleiding in de vorm van vve? Dan mag jouw peuter twee extra dagdelen naar de vve-peuteropvang komen. De kosten voor vve-dagdelen worden in veel gevallen door de gemeente vergoedt.