Vestigingen

This post is also available in: English (Engels)

Kinderdagverblijven (KDV)

De kinderdagverblijven zijn ontwikkeld voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Een omgeving met vaste  pedagogisch medewerkers die de kinderen op een veilige en huiselijke manier plezier willen laten maken. Wij streven naar constante ontwikkeling en daarom zijn al onze medewerkers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat en blijven ze bijgeschoold worden waar nodig. Neem eens kijkje bij onze kinderdagverblijven in de Kwakel, Uithoorn, Amstelveen, Diemen, Rhenen & Elst. 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na schooltijd kunnen kinderen ongedwongen en ontspannen ‘thuis’komen op onze buitenschoolse opvangmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk de kinderen te stimuleren tot hetgeen wat zij het allerliefste doen. De kinderen kunnen kiezen uit een breed activiteitenaanbod. De ruimtes zijn warm en huiselijk ingericht zodat de kinderen lekker vrij en vertrouwd kunnen spelen. Als organisatie streven wij naar constante ontwikkeling en daarom zijn ook al onze BSO toppers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat en blijven ze doorgroeien waar nodig. Neem een kijkje bij onze buitenschoolse opvang in de Kwakel, Uithoorn, Diemen, Elst, Rhenen en Hilversum.

Peuteropvang (PO) & VVE locatie

Heeft jouw peuter net even dat extra steuntje in de rug nodig wat betreft ontwikkeling en groei? Of ben je op zoek naar een uitdagende plek voor je peuter? Kies dan voor een plekje op de peuteropvang of 1 van onze VVE locaties. Op een VVE locatie is een voorschoolse voorziening voor peuters van twee tot vier jaar. Samen met leeftijdsgenootjes bieden wij de peuter een veilige omgeving, waar hij spelend leert en zich in zijn eigen tempo ontwikkelt. De peuter wordt zo goed voorbereid op de basisschool. We gebruiken hievoor de VVE methode met Puk. De PO en VVE locaties die vallen onder Speel-inn zijn: PO Speel-Inn de Regenboog in Rhenen en VVE locatie Speel-Inn De Blokkendoos in Uithoorn. Als organisatie streven wij naar constante ontwikkeling en daarom zijn ook deze medewerkers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat, VVE.