Buitenschoolse opvang​

De Regenboog​

Rhenen

Groene regenboog

'Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat een kind vertrouwen krijgt in zichzelf en zijn/haar omgeving en durft te ontdekken en ontwikkelen.'
vestigingsmanager Rhenen
Manon
Locatiemanager

Spelen bij De Regenboog

Binnen spelen

Je kunt binnen lekker spelen in de bouwhoek, huishoek of autohoek. Vrij spel en zelf ontdekken kan hier volop. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes bepaal je zelf wat je gaat doen. Je hebt toch vrije tijd!? Naast ontspanning doen we ook gave activiteiten. Daarbij houden we rekening met verschillende leeftijden en interesses van kinderen. Wil je gewoon even chillen of huiswerk maken? Dat kan natuurlijk ook!

Buiten spelen 

Na een schooldag binnen zitten heb jij vast zin om naar buiten te gaan. Buiten hebben we genoeg ruimte om lekker te rennen. Je kunt zelf kiezen waarmee je wilt spelen, maar we doen ook geregeld samen iets. Heb je zin om sportief te doen? Of een gezamenlijk spel? Een frisse neus halen is gezond! Als het slecht weer is, bijvoorbeeld door harde regen, kunnen we ook in de ruime speelhal binnen onze energie kwijt.

Bijzonder bij BSO
De Regenboog

natuurspeeltuin rhenen

Natuurplein

Na schooltijd is het tijd om te bewegen. We spelen graag buiten op het fijne natuurplein van de Daltonschool. Hier kunnen we onze energie kwijt!

kinderen spelen in de gymzaal

Speelhal

Is het een keertje slecht weer? Ook dan hoeven wij niet stil te zitten. We verhuizen naar de speelhal en kunnen hier lekker rennen en vliegen.

twee meisjes in de bouwhoek

In de school

Dankzij onze samenwerking met Daltonschool Rhenen hebben wij korte lijntjes met de leerkrachten. Dat is fijn voor de overdracht.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij BSO De Regenboog Rhenen kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op onze De Regenboog buitenschoolse opvang in Rhenen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie