Peuterspeelzaal

De Regenboog​

Rhenen

Groene regenboog

'Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat een kind vertrouwen krijgt in zichzelf en zijn/haar omgeving en durft te ontdekken en ontwikkelen'
vestigingsmanager Rhenen
Manon
Locatiemanager

Spelen bij De Regenboog!

Leren spelen

Vrij spel en zelf ontdekken kan hier volop. De binnenruimte is licht en ruimtelijk. Je vindt hier verschillende speelhoekjes. Zo kun je een hoge toren bouwen in de bouwhoek, een boekje lezen in de leeshoek en koken in de huishoek. Voor een frisse neus gaan we naar buiten. De prachtige groene natuurspeeltuin biedt veel mogelijkheden. Peuters wandelen graag over het blotevoetenpad, scheppen in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. Wij stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen.

Leren met Uk en Puk

De peuters leren spelenderwijs met het programma van Uk & Puk. Met de activiteiten uit deze methode stimuleren we de ontwikkeling van onder andere spraak en taal, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden. Zo krijgt jouw kindje de basisvaardigheden mee die het nodig heeft voor de basisschool.

Bijzonder bij peuterspeelzaal
De Regenboog

Ruimte peuterspeelzaal

Sfeervolle locatie

Onze locatie is ruim en licht dankzij de hoge ramen. Door de rustige inrichting kan je kindje hier spelen in een sfeervolle omgeving. Hier voelt het zich snel thuis!

Regenboog kindjes buiten

Natuurtuin

Spelen met takjes en lopen over het blotevoetenpad, bewegen in de natuurtuin kan volop! Door lekker te bewegen leren peuters hun eigen mogelijkheden en grenzen kennen.

Kinderen spelen in de gymzaal

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Regenboog (linken). Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij peuterspeelzaal De Regenboog kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op onze peutergroep De Regenboog in Rhenen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie