Kinderdagverblijf

't Zandkasteel

Elst

zandkasteel

'Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier veilig en geborgen voelen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen op hun eigen manier.'
Charlotte
Locatiemanager

Spelen bij 't Zandkasteel

Binnen spelen

Jouw kindje van 0-4 jaar kan binnen lekker op ontdekking gaan of rustig rondkijken. Er is veel ruimte voor vrij spel. In de babyhoek kunnen de allerkleinsten veilig spelen. De activiteiten die we aanbieden zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We doen zelfs activiteiten met de kleinste kinderen. Dreumesen en peuters dagen we uit met verschillende spellen en materialen. Spelenderwijs doen kinderen vaardigheden op voor de basisschool.

Buiten spelen

Een frisse neus halen we buiten. Hier is genoeg bewegingsvrijheid. De buitenspeelplaats is een veilige plek waar we kunnen rondrijden op fietsen, spelen in de zandbak of lekker rondrennen. Is het even geen lekker weer? Dan hebben we binnen genoeg ruimte en zelfs een ballenbak in de hal! We stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
't Zandkasteel

baby meisje lacht

In het kindcentrum

Dankzij onze locatie in het Integraal Kindcentrum kan je kind tot 13-jarige leeftijd op dezelfde vertrouwde plek blijven. Dat is fijn!

Jongetje in de ballenbak

Uitdagende speelhoeken

Speel in de ballenbak, gezellige huishoek of bouw een hoge toren in de bouwhoek; het speelmateriaal is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo wordt elk kind voldoende uitgedaagd.

Meisjes op de schommel

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO ’t Zandkasteel. Handig dat jouw kind de omgeving al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij kinderopvang ‘t Zandkasteel kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderopvang Elst ‘t Zandkasteel.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie