Buitenschoolse opvang​

De Boomhut​

Uithoorn

een Boomhut

'Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zichzelf kunnen zijn bij ons en iedereen zich op zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen.'
locatiemanager de boomhut
Demi
Locatiemanager

Spelen bij De Boomhut

Binnen spelen

Welkom bij BSO De Boomhut. Dé plek in Uithoorn waar je na schooltijd lekker kunt spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Het aanbod aan speelmateriaal is groot. Je kunt knutselen, spelletjes doen of bouwen. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. We organiseren iedere dag leuke activiteiten en jij mag daaraan meedoen. Wat dacht je van koken, iets sportiefs of een spel? Wil je even rustig chillen of huiswerk maken? Dat kan ook!

Buiten spelen

Na een schooldag in de klas heb je vast zin om naar buiten te gaan. Met mooi weer kun je spelen in de speeltuin of op het sportveld. Er is veel ruimte voor zelf spelen. Op het sportveld bij de locatie trappen we een balletje of een van de pedagogisch medewerkers geeft een sportlesje. Hier is ook genoeg ruimte voor een gezamenlijk spel!

Bijzonder bij BSO
De Boomhut

jongens en pm'er zijn aan het kleien

Creatieve activiteiten

De mooiste creaties worden gemaakt door kinderen van BSO De Boomhut. Tassen, sierraden, knuffels… alles komt voorbij. De medewerkers helpen de kinderen nieuwe mogelijkheden te zien.

Ouderencomplex Karel Manderhof Uithoorn

Bij Ouderencomplex

De BSO zit direct onder appartementen voor ouderen. Oud en jong zijn zo verbonden. Regelmatig komen de ouderen langslopen om een praatje te maken met de kinderen. Ook is er een grote binnenruimte waar gezamenlijke activiteiten ondernomen kunnen worden.

jongen en meisje spelen voetbal

Buiten sporten

Recht voor de locatie ligt een sportveld en speeltuintje. De grote kinderen mogen hier met een zelfstandigheidscontract zelf naartoe. Soms biedt één van onze medewerkers een sportlesje aan.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Boomhut kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn BSO Uithoorn.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie