Speel-Inn
kinderopvang

Onze missie is om kinderen ruimte te geven hun identiteit te ontdekken. De kracht van Speel-Inn zit in de positieve benadering. Hiermee creëren we een veilige omgeving. We geven graag complimenten en er is ruimte voor alle emoties. Kinderen ontdekken hun talenten door spelen, proberen en experimenteren. Dit is nodig om te groeien! We maken vriendjes. We omarmen onze verschillen. En ontdekken samen de kracht van diversiteit. Met onze gezonde kinderopvang geven we kinderen de beste start.

Wat wij belangrijk vinden

kindje en pedagogisch medewerker steken duim op

Positieve benadering

Bij Speel-Inn groeit je kind op in een veilige omgeving. Leren door vallen en weer opstaan, met vooral een lach en soms een huil. Wij moedigen je kind aan zodat het blijft ontdekken. Dit doen we met een positieve benadering.

baby ligt op de grond en lacht

Eigenheid en ontwikkeling

Elk kind is verschillend, uniek en heeft talenten. Bij Speel-Inn krijgt je kind alle ruimte om te experimenteren en te ontdekken. Wij vinden dat elk kind een eigen inbreng heeft die gehoord mag worden. Dat geeft zelfvertrouwen!

drie kinderen eten fruit

Gezonde kinderopvang

Mentale en lichamelijke gezondheid is een belangrijke basis voor een goede start voor elk kind. We kiezen voor gezonde voeding en gaan elke dag naar buiten voor een dosis frisse lucht. We hebben respect voor de natuur om ons heen.

Onze werknemers

Ben je benieuwd hoe onze medewerkers Speel-Inn als werkgever ervaren? Lees dan onze verhalen en kom erachter of jij ook in het Speel-Inn team past!

'Onze BSO is een goede plek voor kinderen om te ontdekken waar ze goed in zijn en blij van worden.’
Marloes Verhaar
Marloes
Locatiemanager