Buitenschoolse opvang​

De Blokkendoos​

Uithoorn​

blokkentoren

'Ik vind het belangrijk om de kinderen de liefde en aandacht te geven die ze nodig hebben om zichzelf goed te kunnen ontwikkelen'.
Michelle
Michèle
Locatiemanager

Spelen bij De Blokkendoos!

Binnen spelen

Het aanbod van speelmateriaal op de BSO De Blokkendoos is groot. Wil je knutselen, spelletjes doen of bouwen? Het kan hier volop. Iedere dag organiseren we leuke activiteiten en jij mag daaraan meedoen. Wat dacht je van koken, iets sportiefs of een spel? Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee.

Buiten spelen

Na een schooldag binnen zitten heb jij vast zin om naar buiten te gaan. Een frisse neus halen is gezond! In het Libellebos in de buurt van onze locatie zijn we vaak te vinden. We houden bij onze sport- en spelactiviteiten rekening met verschillende leeftijden en interesses van kinderen. We gaan ook regelmatig op stap naar een sporthal, speeltuin of kinderboerderij.

Bijzonder bij BSO
De Blokkendoos

Kinderen klimmen in een boom

Libellebos

Regelmatig trekken we erop uit om op onderzoek te gaan in het Libellebos. We leren over bomen en planten. We doen speurtochten, roetsjen van de kabelbaan en vergeet ook de leuke sportactiviteiten niet. .

Zusje zwaait naar broertje

Ruime locatie

De BSO-ruimte is op de begane grond. We zijn met de andere groepen verbonden door een vide. De kinderen zien elkaar zo spelen. Broertjes en zusjes kunnen naar elkaar zwaaien. In de sfeervolle en ruime locatie voelen kinderen zich snel thuis!

Buitenruimte BSO De Blokkendoos Uithoorn

Fijne buitenruimte

Kinderen vermaken zich uitstekend in de mooie grote tuin. Allerlei activiteiten zijn hier mogelijk. Spelen in de zandbak, balletje trappen op het veldje, glijden van de glijbaan...

Kom je sfeer proeven?

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Blokkendoos kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn naschoolse opvang Uithoorn.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie