Speel-Inn kinderopvang Beverwijk

In Beverwijk vind je onze kinderopvang locatie in de wijk Meerestein.

baby loopt aan de hand

KDV De Luchtballon

Maasdijkstraat 2

kinderen spelen in de modder

BSO De Luchtballon

Maasdijkstraat 2

Kinderopvang Beverwijk

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderopvang in Beverwijk? Dan ben je bij Speel-Inn op de goede plek! In Beverwijk bieden wij zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan. Beide zijn gevestigd in een ruim pand, midden in de wijk Meerestein. 

Kinderdagverblijf Beverwijk 

Ons kinderdagverblijf De Luchtballon in Beverwijk biedt ruimte aan twee horizontale groepen. Wanneer kinderen 4 jaar worden, kunnen zij doorstromen naar onze BSO groep. De BSO is gelegen in hetzelfde pand, dus kinderen zijn dan al bekend met de ruimtes en pedagogisch medewerkers.

Luchtballon

BSO Beverwijk

BSO de Luchtballon in Beverwijk biedt ruimte aan één horizontale groep voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen worden door ons opgehaald van school.

Er is een aangrenzende en makkelijk toegankelijke buitenruimte aan de zijkant van het pand. De tuin is voorzien van een zandbak, huisjes en wipwaps. We spelen hier dagelijks bij goed weer, maar gaan ook vaak naar speeltuinen in de buurt. Bij slecht weer hebben we genoeg ruimte om vrij te bewegen en te spelen in de groepsruimtes.