Buitenschoolse opvang

De Luchtballon

Beverwijk

Luchtballon

'Speel-Inn De Luchtballon staat voor het bieden van een sfeervolle en huiselijke omgeving, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn.'
Anouk
Locatiemanager

Spelen bij De Luchtballon

Binnen spelen

Het aanbod aan speelmateriaal is groot. Je kunt knutselen, spelletjes doen of bouwen. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. De ruimte is ingedeeld in verschillende hoeken. Zo ga je ongestoord je eigen gang. Wil je even rustig chillen of huiswerk maken? Dat kan ook! Bijzonder: In de vakanties en op de korte schooldagen krijg je een vers bereidde warme maaltijd. Jammie!

Buiten spelen

Na een schooldag in de klas heb je vast zin om naar buiten te gaan. Met mooi weer kun je spelen op het natuurspeelplein. Hier vind je een voetbal- en basketbalveldje. Scheppen in de zandbak, wippen op de wip of gewoon lekker rennen? Dan kan natuurlijk ook. Regelmatig gaan we op pad naar speeltuinen in de buurt, naar het bos of de kinderboerderij.

Bijzonder bij BSO
De Luchtballon

kinderen spelen in de modder

Veel op avontuur

Bij BSO De Luchtballon kun je rekenen op veel avontuur! We maken regelmatig leuke uitstapjes. We spelen hierbij in op de interesses van de kinderen.

buitenruimte bso Beverwijk

Natuurplein

Na schooltijd is het tijd om te bewegen. Buiten spelen doen we graag en zoveel mogelijk. Op het fijne natuurplein kunnen we onze energie kwijt!

kinderen met de rug naar de fotograaf

Activiteiten

Met Doenkids bieden wij een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Via de OuderApp kun je vooraf zien welke activiteit we gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de groei van jouw kind.

Kom sfeer proeven

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Luchtballon kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Kom je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn BSO Beverwijk.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie