Werken & leren in de kinderopvang

Heb jij hart voor kinderen en wil je graag ervaring opdoen in de kinderopvang? Kom dan werken en leren bij Speel-Inn! Of je nu hbo’er bent, op het mbo studeert of een ander soort opleiding volgt, wij hebben een mooie stageplek voor jou.

Een stage om nooit te vergeten

Tijdens jouw opleiding nemen wij je mee in de wereld van de kinderopvang. Collega’s met ervaring geven jou de juiste begeleiding, maar kijken ook naar wat jij zelf kan. Voorafgaand aan de start van jouw werkleertraject spreken we goed af wat we van elkaar verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Bepaal hoe jouw stage eruit ziet 

Bij Speel-Inn bieden wij opvang aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo verzorgen we kinderdagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, maar ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vaak mag je zelf kiezen met welke leeftijdsgroep jij wil werken. Wil je ervaring opdoen bij het kinderdagverblijf én de buitenschoolse opvang? Of eens op het kantoor kijken? Dat kan, jij bepaalt.

Beroeps begeleidende leerweg (BBL)

In februari 2024 starten we weer met een BBL opleiding niveau 3 of 4. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die een werkplek willen bemachtigen op onze buitenschoolse opvang. We hebben de komende opleidingsronde plek bij BSO de Boomhut (Uithoorn) en Sport BSO De Avonturiers (De Kwakel). Lees hier meer.

Onze leerwerkplekken

We hebben leerwerkplekken verspreid over een groot deel van ons land. Hier kun je al onze vestigingen bekijken. Grote kans dat er een plekje is bij jou in de buurt. Vindt je die niet? Neem dan toch contact met ons op. Wij hebben korte lijntjes met andere kinderopvangorganisaties, waar we jou aan kunnen koppelen.

Wat krijg je van ons?

  • De ruimte om jezelf te leren kennen en aan jouw leerdoelen te werken
  • De ruimte om jouw eigen kracht verder te ontwikkelen
  • Persoonlijke begeleiding van een enthousiaste en ervaren medewerker
  • Een passende stagevergoeding

Kinderdagverblijf

Vind jij het leuk om met kleine kinderen om te gaan? Kom dan stage lopen in het kinderdagverblijf. Hier is geen dag hetzelfde! Stage in de kinderopvang betekent dagen vol humor en gezelligheid. Naast het verzorgen van kinderen laat je ze de wereld ontdekken. Bedenk jij met ons leuke activiteiten die ze helpen ontwikkelen?

BSO 

Ben jij creatief in het bedenken van leuke spellen en activiteiten? Of wil je dit graag leren? Kom dan stage lopen bij de buitenschoolse opvang. Na een lange schooldag kunnen kinderen hier lekker hun energie kwijt. Jij mag meedenken in de activiteiten die we de kinderen aanbieden. Dat kan zijn: knutselen, koken, spellen of iets anders. Elk idee is welkom!

Contact

Enthousiast geworden om stage bij ons te komen lopen? Neem dan contact op met onze recruiters Lauren of Nathalia, zij kijken graag met je mee! Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per e-mail via [email protected]

Beschikbare stageplaatsen (BOL)

Beschikbare stageplaatsen Speel-Inn