BBL

Wil je graag in de kinderopvang werken, maar beschik je niet over het juiste diploma? Lijkt het je wat om deze te halen en binnen een jaar aan het werk te gaan als volwaardig pedagogisch medewerker? Ben je leergierig en sta je open voor nieuw avontuur? Lees dan vooral verder, want bij ons kun je werken en leren tegelijk! Via ons BBL-traject volg je een opleiding tot pedagogisch medewerker en werk je tegelijk op één van onze vestigingen. Wij betalen jouw opleiding en je ontvangt ook salaris voor je werkzaamheden. Zo dragen we bij aan jouw ambitie!

Waarschijnlijk starten we in september 2024 weer met een BBL opleiding niveau 3 of 4. Houd deze website in de gaten voor meer informatie later dit jaar.

Wat zoeken we in jou?

Jij bent flexibel, energiek en bent in staat om het werken en leren goed te combineren met je privé situatie. Je bent gemotiveerd, leergierig en beschikt over een proactieve instelling. Verder:

Wat we jou bieden?

Tijdens het BBL-traject ga je één avond per week naar school en daarnaast ben je 3 of 4 dagen in de week aan het werk op de locatie waarvoor je je hebt aangemeld. Naast de lestijd en werkuren, ben je 10 tot 12 uur per week bezig met zelfstudie. Na het succesvol afronden van jouw opleiding krijg je een erkend diploma waarmee je gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang.

De opleiding is afgestemd op de manier waarop wij werken. Ons enthousiaste team biedt je alle begeleiding die je nodig hebt om zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op onze vestigingen.

Interesse?

Lijkt het volgen van een opleiding tot pedagogisch medewerker jou wat en zie je jezelf al werken op één van onze vestigingen? Pak jij dit inspirerende BBL traject met beide handen aan? Neem dan snel contact op met Nathalia of Lauren (recruiters) via 030-2211003 of 06-10260396 voor meer informatie. Je kunt ook mailen naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.