Kinderdagverblijf

't Kinderwoud

Diemen

bomen

'Speel-Inn ´t Kinderwoud staat voor het bieden van een sfeervolle en huiselijke omgeving, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn!'
Marcella
Locatiemanager

Spelen bij 't Kinderwoud

Binnen spelen

Alle groepen grenzen aan de hal. Door de grote ramen kijk je bij elkaar naar binnen. Er zijn verschillende speelhoekjes, zoals de poppenhoek, keukenhoek en autohoek. Vrij spel en zelf ontdekken kan hier volop. In een lege groepsruimte knutselen we aan de knutseltafel. Ook lezen we regelmatig een boekje uit onze eigen bibliotheek.

Buiten spelen

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. Jonge kinderen spelen in een speciaal afgeschermd babyhoekje met zachte tegels. Verder kun je volop graven in de grote zandbak en is er voldoende ruimte om te rennen en te fietsen. Wij stimuleren jouw kindje te bewegen en helpen in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
't Kinderwoud

Hal van 't Kinderwoud

Veel licht en open structuur

De kinderdagverblijf groepen van ’t Kinderwoud bevinden zich op de begane grond van ons pand. De groepen zijn ruim opgezet, hebben veel natuurlijk licht en sluiten direct aan op de buitenruimte.

Buitenterrein 't Kinderwoud

Toegankelijk buitenterrein

Je baby kan lekker buiten spelen in de aparte babytuinen. Oudere kinderen lopen over de natuurlijke stapstenen paden en bakken moddertaartjes in de buitenkeukens en zandbakken.

Voorkant 't Kinderwoud

Doorstroom BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO ‘t Kinderwoud. Deze zit boven in ons pand. De omgeving is bekend terrein.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang ‘t Kinderwoud kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf ‘t Kinderwoud in Diemen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie