Kinderdagverblijf

De Zuiderzon

De Kwakel

Groene zon

'Bij ons is er altijd ruimte om te groeien en te ontwikkelen.'
manager De Zuiderzon
Anouk
Locatiemanager

Spelen bij De Zuiderzon

Binnen spelen

Bij ons mag jouw kindje lekker rustig rondkijken of erop uit gaan. Vrij spel en zelf ontdekken kan hier volop in de leuk ingerichte speelhoekjes. De groepen zijn van elkaar gescheiden met een glazen schuifdeur. Deze schuiven we open om af en toe bij elkaar te spelen. Regelmatig spelen we in de gymzaal in de aangrenzende basisschool. Hier kunnen we bewegelijke activiteiten doen die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. 

Buiten spelen

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. De verschillende buitenruimtes zijn natuurlijk ingericht. Hier in de tuin kun je beestjes ontdekken in de struiken, graven in de zandbak en zoeven van de glijbaan. Er is genoeg bewegingsvrijheid. Wij stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Zuiderzon

Baby met speelgoed

Verantwoord speelgoed

We spelen zo veel mogelijk met duurzaam speelmateriaal. Ons speelgoed is veilig en sluit aan bij de interesse en belevingswereld van kinderen. Er is voor ieder wat wils!

jongetje in de zandbak

Ruime buitenruimte

Het is tijd om te bewegen. We spelen graag buiten in de tuin. Lekker rondfietsen of rennen? Hier kunnen we onze energie kwijt!

Vrienden op de bso

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Avonturiers. Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang De Zuiderzon kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Zuiderzon in De Kwakel.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie