Kinderdagverblijf

De Muzieknoot

Amstelveen

Muzieknoot

'Cultuur is het thema van onze nieuwe locatie in Amstelveen en binnen dat thema gaan we mooie herinneringen maken voor de kinderen.'
Amy De Muzieknoot
Amy
Locatiemanager

Spelen bij De Muzieknoot

Binnen spelen

Op de groepen staat rust, veiligheid en huiselijkheid centraal. De groepen hebben een eigen vaste groepsruimte met een apart slaapgedeelte. Naast de gezellige speelhoekjes waar kinderen kunnen spelen, zingen we graag samen liedjes, of maken muziek met elkaar. We werken in steeds wisselende thema’s en kiezen voor activiteiten die de ontwikkeling van de kinderen stimuleren. Bij het inrichten van de hoeken is rekening gehouden met de ontwikkeling van de kinderen. 

Buiten spelen

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. In onze achtertuin is een rustige, afgeschermde plek om veilig te spelen. Hier kun je beestjes ontdekken in de struiken en spelen met buitenspeelmateriaal. Er is genoeg bewegingsvrijheid. Wij stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Muzieknoot

Huiselijke sfeer

Kom je bij ons binnen dan voelt het als thuis. De rustige kleuren van de inrichting geven een geborgen gevoel. Hier krijg je de ruimte om te ontwikkelen.

jongetje in de zandbak

Elke dag buiten spelen

Het is tijd om te bewegen. We spelen graag buiten in de tuin. Lekker rondfietsen of rennen? Hier kunnen we onze energie kwijt!

Binnen bij KDV De Muzieknoot

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Muzieknoot. Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang De Muzieknoot kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Muzieknoot in Amstelveen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie