Samenwerkingen

Speel-Inn hecht een grote waarde aan een goede samenwerking met opvoedingspartners. Samenwerking met gemeentes, scholen en andere organisaties dragen bij aan de kwaliteit die Speel-Inn zo belangrijk vindt. Speel-Inn kent verschillende vormen van samenwerking. Hieronder vindt je een overzicht van de bedrijven en organisaties waar we een langdurige samenwerking mee hebben. 

Wij werken samen met...

Basisscholen

Zowel onze BSO’s als peuteropvanglocaties werken zoveel mogelijk samen met scholen in de buurt voor een warme overdracht en een doorgaande leerlijn.

Amstelveen: Basisschool Bredeschool Omnibus, Basisschool Amstelwijs, Rembrandt school.

Hilversum: Basisschool De Gooise Daltonschool

Diemen: Basisschool Het Atelier, Basisschool De Kersenboom, Basisschool De Octopus, Basisschool De Ark, Basisschool De Nieuwe Kring, Basisschool St. Peterus.

Beverwijk: Basisschool De Lunetten, Basisschool De Zeearend, Basisschool Het Kompas, Basisschool De Plantaan, KC Eigenwijze, Basisschool de Sterrekijker.

De Kwakel: Basisschool De Zon.

Uithoorn: Basisschool Het Duet, Basisschool Toermalijn, Basisschool De Springschans, Basisschool Kwikstaart, Basisschool t Startnest, Basisschool de Kajuit.

Rhenen: Basisschool Cuneraschool, Basisschool Ericaschool, Basisschool Daltonschool,   Basisschool Springplank, Basisschool Montessorischool, Basisschool Eben Haezerschool.

Elst: Basisschool Het Visnet, Basisschool  De Daltonschool.

En meer…

Sportivate; Bewegen is een serieuze zaak en daarmee dan ook een belangrijk onderdeel in ons beleid. De samenwerking met Sportivate zorgt voor een beweegaanbod van kwaliteit.

Van Kekem Fruit; De kinderen die wij opvangen krijgen elke dag verse groenten en fruit. Onmisbaar voor een gezonde kinderopvang.

Joy of light; Juf Tabita geeft op een aantal locaties van Speel-Inn regelmatig yogalessen. Zij is gespecialiseerd in kinder- en tieneryoga. 

Het Kabouterhuis; Zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van een kind? Door de samenwerking met het medisch orthopedagogisch centrum kunnen we kinderen passende ondersteuning bieden. 

Nederlands Jeugdintsituut, Alert4you; Helpt ons als kinderopvangorganisatie om kinderen te herkennen en signaleren die extra ondersteuning nodig hebben. 

Ouder en Kindcentrum en de Jeugd Gezondheidszorg; voor ondersteuning en hulp bij opvoeden. 

De Openbare Bibliotheek; Verschillende locaties werken samen met de bibliotheek in de buurt. We zien hen als belangrijke samenwerkingspartner in het stimuleren van de taalontwikkeling bij kinderen. 

Lilium&Fit; Met Sanne werken we samen voor het organiseren van sport- en spellessen. Onze peuters in Uithoorn genieten regelmatig van haar gymlesjes.