Kinderdagverblijf

De Molen

Veenendaal

Kinderdagverblijf De Molen

'Als pedagogisch coach vind ik het belangrijk om niet te zien wat je denkt te zien, maar te zien wat er daadwerkelijk is.'
Kinderdagverblijf De Molen
Renate
Locatiemanager

Spelen bij De Molen

Binnen spelen

Je vindt ons kinderdagverblijf op een centrale plek in Veenendaal. De inrichting is huiselijk. Naast de gezellige speelhoekjes waar kinderen kunnen spelen, zingen we graag samen liedjes, of maken muziek met elkaar.  We werken in steeds wisselende thema’s en kiezen voor activiteiten die de ontwikkeling van de kinderen stimuleren.

Buiten spelen

Tijd om naar buiten te gaan! We spelen graag buiten. Hier hebben de kinderen de ruimte om te scheppen in de zandbak of rondjes te fietsen. Dankzij de centrale ligging van de locatie kunnen we er gemakkelijk op uit. Dankzij het feit dat de locatie vrij ligt van de weg, hebben geen overlast van verkeer!

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Molen

speelhal

De hal

Buiten spelen doen we het liefst elke dag. wanneer het weer het echt niet toe laat om naar buiten te gaan, spelen we lekker in onze grote hal.

groepsactiviteit

Groepsactiviteit

Elke dag beginnen we de dag met alle peuters in een kring. Dit doen we in de gang. We zingen liedjes, lezen boekjes, maken muziek en praten over het thema.

Centrale omgeving

Ons dagverblijf ligt centraal in Veenendaal, vlakbij het centrum. We maken dan ook graag gebruik van het stadstrand, en bezoeken regelmatig de dierenwinkel.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij kinderdagverblijf De Molen kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Molen in Veenendaal.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie