Kinderdagverblijf

Blub, zegt de vis

Amstelveen

'Alles wat wij doen staat in het teken van het welbevinden van het kind door goed te kijken, te luisteren en daarnaar te handelen.'
coördinator blub zegt de vis
Marieke
Locatiemanager

Spelen bij Blub, zegt de vis

Binnen spelen

Op de groepen staat aandacht voor het kind centraal. Dit zie je terug in het rijke speelaanbod dat in de ruimte aanwezig is. De speelhoeken zijn uitnodigend ingericht om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Daarnaast werken we bij Blub, zegt de vis steeds in wisselende thema’s en kiezen voor activiteiten die hierop aansluiten.

Buiten spelen

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. In de tuin rondom de locatie is er voor ieder wat wils om mee te spelen. Baby’s kunnen het buitenzijn veilig ontdekken in het deel van de tuin dat speciaal voor hen is gereserveerd. Daarnaast ligt de locatie tegenover het park. Dat nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan! Zittend in de bolderkar of wandelend gaan we er regelmatig op uit.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
Blub, zegt de vis

kinderen spelen in de modder

Park om de hoek

Tijd om een frisse neus te halen! We gaan er regelmatig op uit om onze omgeving te ontdekken; bijvoorbeeld naar het park aan de overkant van onze locatie. .

jongetje in de zandbak

Vaste gezichten

Op onze locatie werkt een vast team aan medewerkers die met veel liefde de kinderen opvangt. Je merkt hier gelijk dat écht de aandacht voor het kind centraal staat.

Meisje speelt met regenboog

Fijne speelhoeken

Met onze uitnodigende speelhoeken en door mee te spelen stimuleren we onder andere spraak en taal, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang Blub, zegt de vis kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf Blub, zegt de vis in Amstelveen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie