Buitenschoolse opvang

't Zandkasteel

Elst

zandkasteel

'Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier veilig en geborgen voelen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen op hun eigen manier.'
Charlotte
Locatiemanager

Spelen bij 't Zandkasteel

Binnen spelen

De ruimte op BSO ‘t Zandkasteel is groot. Daar maken we gebruik van! Iedere dag organiseren we leuke activiteiten en jij mag daaraan meedoen. We houden rekening met verschillende leeftijden en interesses van kinderen. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrij spelen, tot rust komen en zo genieten van je vrije tijd.

Buiten spelen

Na een schooldag binnen zitten heb jij vast zin om naar buiten te gaan. Een frisse neus halen is gezond! Je mag spelen op de uitdagende schoolpleinen van de Daltonschool en Het Visnet. Daarnaast gaan we regelmatig de echte natuur in. Lekker op pad en uit razen in het bos!

Bijzonder bij BSO
't Zandkasteel

BSO Ruimte

In het kindcentrum

Dankzij onze locatie in het Integraal Kindcentrum kan jouw kind tot 12-jarige leeftijd op dezelfde vertrouwde plek blijven. Ook hebben wij korte lijntjes met de andere pedagogen. Dat is fijn voor de overdracht!

kinderen op een speeltoestel

Groot speelplein

Na schooltijd is het tijd om te bewegen. We spelen graag buiten op het fijne schoolplein. Hier kunnen we onze energie kwijt!

naar het bos

Naar het bos

Regelmatig trekken wij eropuit om een bezoekje te brengen aan het bos. Een lekkere wandeling erheen en als we er zijn; ravotten tussen het groen. Klimmen in de bomen, slepen met takken óf mooie natuurschatten ontdekken. Een heus natuurfeest!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang ‘t Zandkasteel kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn BSO Elst.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie