Kinderdagverblijf

De Blokhut

Veenendaal

Kinderdagverblijf De Blokhut

'Kinderen zijn uniek! Ik wil ze een veilig gevoel geven om zich goed te kunnen ontwikkelen.'
Lillian
Lillian
Locatiemanager

Spelen bij De Blokhut

Binnen spelen

Je vindt ons kinderdagverblijf in een sfeervol houten pand op een centrale plek in Veenendaal. De inrichting is huiselijk. Naast de gezellige speelhoekjes waar kinderen kunnen spelen, zingen we graag samen liedjes, of maken muziek met elkaar.  We werken in steeds wisselende thema’s en kiezen voor activiteiten die de ontwikkeling van de kinderen stimuleren.

Buiten spelen

Tijd om naar buiten te gaan! We spelen graag op ons mooie grote buitenspeelplaats, waar de kinderen alle ruimte hebben om te ontdekken. Zo maken ze kennis met de natuur. Dankzij de centrale ligging van de locatie kunnen we er gemakkelijk op uit. We wandelen naar de markt of lopen een stukje door de wijk, langs de slootjes om eendjes te voeren. 

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Blokhut

Kinderdagverblijf De Blokhut

Buitenplein

Op deze locatie hebben we een mooi grote buitenspeelplaats, waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen en te ontdekken. Zo laten wij ze groeien, en kennis maken met de natuur.

Kinderdagverblijf De Blokhut

Huiselijke ruimtes

Door de uitstraling van ons houten gebouw krijg je gelijk het gevoel van thuiskomen. De gezellige speelhoekjes binnen nodigen uit tot spel.

Kinderdagverblijf De Blokhut

VVE

Met VVE (Vroeg en Voorschoolse Educatie) stimuleren we onder andere spraak en taal, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij kinderdagverblijf De Blokhut kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Blokhut in Veenendaal.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie