Kinderdagverblijf

De Boomhut​

Uithoorn

een Boomhut

'Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zichzelf kunnen zijn bij ons en iedereen zich op zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen.'
locatiemanager de boomhut
Demi
Locatiemanager

Spelen bij De Boomhut!

Binnen spelen

Alle groepen grenzen aan de hal. De deuren staan altijd open. Zo kijk je bij elkaar naar binnen. Hier is genoeg uitdaging voor elke leeftijd. In de babygroep vind je een hoek speciaal ingericht voor baby’s. Voor de oudere kinderen zijn er verschillende speelhoeken, zoals een huishoek en een autohoek. Vrij spel en zelf ontdekken kan hier volop. De activiteiten die we aanbieden zijn thema gebonden, passend bij de belevingswereld van het kind.

Buiten spelen 

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. Alle deuren grenzen aan de buitenspeeltuin. Je kindje kan zo naar buiten toe. Op het uitdagende speelplein kun je beestjes ontdekken in de struiken, fietsen over het plein en spelen in de zandbak. Wij stimuleren jouw kindje te bewegen en helpen in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Boomhut

Ouderencomplex Karel Manderhof Uithoorn

Bij ouderencomplex

Het kinderdagverblijf zit direct onder appartementen voor ouderen. Oud en jong zijn zo verbonden. Er is een grote binnenruimte waar gezamenlijke activiteiten ondernomen kunnen worden.

meisje bouwt blokkentoren

Activiteitenprogramma

Met Doenkids bieden wij een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Via de OuderApp kun je vooraf zien welke activiteit we op de opvang gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de groei van jouw kind.

meisje maakt loombandje

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Boomhut Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang De Boomhut kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Boomhut in Uithoorn.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie