Kinderdagverblijf

De Blokkendoos​

Uithoorn​

blokkentoren

'Ik vind het belangrijk om de kinderen de liefde en aandacht te geven die ze nodig hebben om zichzelf goed te kunnen ontwikkelen '
Michelle
Michèle
Locatiemanager

Spelen bij De Blokkendoos

Binnen spelen

Welkom bij het gezelligste kinderdagverblijf van Uithoorn! Hier werkt een vast team van medewerkers al jarenlang samen. Dat is vertrouwd. Hier kan je kindje spelen in verschillende speelhoekjes, zoals de poppenhoek, keukenhoek en autohoek. Op de babygroep is een fijn snoezelhoekje waar kinderen op ontdekking gaan. In de groepsruimte staan kasten met speelmateriaal. Kies maar iets uit!   

Buiten spelen

Ga je mee naar buiten? In de uitdagende tuin is voldoende plek om te zoeven van de glijbaan, te kruipen door de tunnel of spelen in de hut. Wij stimuleren jouw kindje te bewegen en helpen het in het samenspel met anderen. Peuters hebben een eigen speelplein en baby’s spelen op het babyterras. Tussen maart en september werken we in de moestuin. Zo ontdek jouw kind alles over wat groeit en bloeit.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Blokkendoos

Meisje krijgt speelgoed van p'mer

Verantwoord speelgoed

We spelen zo veel mogelijk met duurzaam speelmateriaal. Ons speelgoed is veilig en sluit aan bij de interesse en belevingswereld van kinderen. Er is voor ieder wat wils!

modderkeuken

Natuurtuin

Peuters gaan op ontdekkingstocht of helpen mee met het onderhouden van de moestuin. Baby’s spelen buiten in afgeschermd hoekje. Hier kunnen zij hun eigen grenzen ontdekken.

meisje speelt in de zandbak

Doorstroom BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Blokkendoos (linken). Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang De Blokkendoos kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Blokkendoos in Uithoorn.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie