Speel-Inn kinderopvang Rhenen

In Rhenen vind je onze kinderopvang locatie in Rhenen Binnenstad.

Baby meisje lacht naar camera

KDV De Regenboog

Bantuinweg 43

puk met een stapeltoren

PSZ De Regenboog

Bantuinweg 43

kinderen spelen in de gymzaal

BSO De Regenboog

Bantuinweg 43

Kinderopvang Rhenen

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderopvang in Rhenen? Dan ben je bij Speel-Inn op de goede plek! In Rhenen bieden wij zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan. Daarnaast hebben wij op deze locatie ook een peuterspeelzaal. Sinds september 2021 is ons kinderdagverblijf gevestigd op een nieuwe prachtige locatie, IKC Rhenen. Ook onze peuterspeelzaal en de BSO zijn hier gevestigd, net als de Daltonschool Rhenen.

Kinderdagverblijf Rhenen

Ons kinderdagverblijf De Regenboog in Rhenen biedt ruimte aan drie groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wanneer kinderen 4 jaar worden, kunnen zij doorstromen naar onze BSO groep. De BSO is gelegen in hetzelfde pand, dus kinderen zijn dan al bekend met de ruimtes en pedagogisch medewerkers.

Peuterspeelzaal Rhenen

Op het IKC Rhenen bieden wij van maandag tot en met donderdag de ochtenden ook peuteropvang aan op onze peuterspeelzaal De Regenboog. Wij hebben hier 1 groep (Peutergroep Regenboogjes) die ruimte biedt aan max. 16 kinderen van 2 tot 4 jaar.

BSO Rhenen

BSO De Regenboog in Rhenen biedt ruimte aan twee groepen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Omdat de BSO zich in het Integraal Kind Centrum bevindt, kunnen we na schooltijd gebruik maken van het fijne, grote natuurplein.

Groene regenboog