Speel-Inn kinderopvang Amstelveen

In Amstelveen vind je onze kinderopvang locaties in de volgende wijk: Bankras, Kostverloren en de buurt Operabuurt.

meisje zit op picknickbank

KDV De Muzieknoot

Fideliolaan 316

jongentje is aan het verven

BSO De Muzieknoot

Fideliolaan 316

Kinderopvang Amstelveen

Welkom bij de kinderopvang van Speel-Inn in Amstelveen! Ben je op zoek naar een fijne opvang voor jouw kindje? Dan zit je bij de kersverse vestiging van Speel-Inn De Muzieknoot in Amstelveen goed.

Kinderdagverblijf Amstelveen

Is jouw kindje tussen de 0 en 4 jaar oud? Dan is het welkom op ons kinderdagverblijf De Muzieknoot. Samen te spelen en activiteiten te doen helpt kinderen in de ontwikkeling. Bij Speel-inn kinderdagverblijf in Amstelveen zijn de activiteiten afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je baby of peuter. De pedagogisch medewerkers sluiten met het ritme en de structuur zoveel mogelijk aan op thuis. 

BSO Amstelveen

Ben je op zoek naar kinderopvangopvang voor na schooltijd voor jouw kind? Ook dan kun je terecht bij Speel-Inn BSO De Muzieknoot. Kinderen kunnen hier na een drukke schooldag tot rust komen of lekker uitrazen. Dankzij leuke culturele activiteiten en aantrekkelijke speelhoeken is hier voor vervelen geen tijd. Ook in de vakanties verzorgen wij opvang voor jouw kind. Dan is het bij de kinderopvang Amstelveen extra feest! Vaak maken we leuke uitstapjes met de kinderen van de BSO.

Muzieknoot