Informatie

Speel-Inn vindt het belangrijk dat ouders goed geinformeerd zijn over de praktische zaken die komen kijken bij het regelen en gebruik maken van de kinderopvang. Die informatie vind je op onze website. Heb jij een andere vraag dan de hieronder genoemde punten? Kijk dan ook eens op onze pagina Veelgestelde vragen

kinderen spelen voetbal

Kinderopvangtoeslag

Heb je een vraag over kinderopvangtoeslag? Lees hier wat de voorwaarden zijn en hoe je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

meisje eet fruit

Feedback

Met de Verbetermeter toetsen wij constant hoe klanten denken over onze dienstverlening. Heb je een klacht of vraag? Laat het ons weten.

pedagogisch medewerker met kinderen aan tafel

Oudercommissie

Wij waarderen het erg wanneer ouders actief willen meedenken over het reilen en zeilen binnen onze organisatie. Geef je op voor de oudercomissie!

Herroepingsrecht

Ben je een overeenkomst met ons aangegaan, maar wil je deze overeenkomst herroepen? Hier lees je wat jouw herroepingsrechten zijn. 

Verbetermeter

Wij zijn constant bezig onze dienstverlening nog beter te maken. Daarvoor vinden we de mening van ouders heel belangrijk. Middels de Verbetermeter vragen we ouders naar hun ervaring met Speel-Inn.