Buitenschoolse opvang

't Kinderwoud

Diemen

bomen

'Speel-Inn ´t Kinderwoud staat voor het bieden van een sfeervolle en huiselijke omgeving, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn!'
Marcella
Locatiemanager

Spelen bij 't Kinderwoud

Binnen spelen

Het aanbod van speelmateriaal op de BSO ’t Kinderwoud is groot. In de groepen zijn diverse speelhoeken waar je vrij en naar eigen interesse kunt spelen. Er kan een boek worden gelezen in de leeskamer of met lego worden gebouw in de bouwkamer. Er is ook een lege ruimte die we gebruiken als sport- en dansruimte. Iedere dag organiseren we leuke activiteiten en jij mag daaraan meedoen. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. We houden rekening met verschillende leeftijden en interesses van kinderen.

Buiten spelen

Na een schooldag binnen zitten heb jij vast zin om naar buiten te gaan. We spelen regelmatig in de natuurspeeltuin. Wil je voetballen? Je mag gebruik maken van het voetbalveldje aan de achterkant van het gebouw. Wij gaan met je mee. Je kunt ook lekker buiten spelen met de fietsjes, sportmateriaal of het andere buitenspeelgoed. Een frisse neus halen is gezond!

Bijzonder bij BSO
't Kinderwoud

kinderen spelen in natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Op loopafstand van onze locatie is een natuurspeeltuin. Hier gaan wij vaak met de kinderen naartoe zodat zij zich even kunnen uitleven na een schooldag waarbij er hard gewerkt moet worden.

kinderen bso aan tafel

Veel licht en open structuur

Onze drie BSO-groepen bevinden zich op de bovenverdieping van ons pand. De groepen zijn ruim opgezet en er is veel natuurlijk licht. We werken met een open structuur. Na ieder eetmoment kunnen de kinderen zich vrij over de drie groepen verdelen. In iedere groep wordt er dagelijks een activiteit aangeboden.

jongentje speelt stratego

Doenkids

Binnen ’t Kinderwoud werken wij met het programma Doenkids bieden we verschillende activiteiten aan die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Zo zijn er activiteiten die de motoriek bevorderen, maar zijn er ook spel activiteiten zoals speurtochten en proefjes. We informeren ouders regelmatig over de activiteiten die we doen.

Kom sfeer proeven!

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij BSO ’t Kinderwoud vinden wij de persoonlijke aandacht voor de kinderen erg belangrijk. We houden de ontwikkeling van kinderen in de gaten en wij bespreken door middel van oudergesprekken hoe het met hun kind gaat op de BSO. Daarnaast bieden wij ook aan de kinderen te helpen bij hun huiswerk.

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn BSO Diemen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie