Buitenschoolse opvang

De Avonturiers

De Kwakel

De avonturiers icoon

'Bij ons is er altijd ruimte om te groeien en te ontwikkelen.’
manager De Zuiderzon
Anouk
Locatiemanager

Spelen bij De Avonturiers

Binnen spelen

Welkom bij BSO De Avonturiers. Dé plek in De Kwakel waar je na schooltijd lekker kunt spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Vanuit basisschool De Zon lopen we samen naar de BSO-ruimte bij het sportcomplex KDO. Hier gaan we eerst wat eten en drinken. Dan is het tijd om te spelen! Binnen staat een tafelvoetbaltafel. Of doe je graag iets creatiefs? Elke dag bieden we leuke en gevarieerde activiteiten aan.

Buiten spelen

Na een schooldag in de klas heb je vast zin om naar buiten te gaan. Natuurlijk gaan we regelmatig sporten. Bewegen is gezond! Je kunt een zelfstandigheidscontract krijgen die jij samen met jouw ouders en ons ondertekent. Je mag dan zelfstandig binnen de hekken van KDO spelen. Sport je bij de KDO? Dat kun je ook doen op een BSO-dag. Wij lopen even met jou mee zodat jij lekker kunt gaan sporten bij jouw sportclub.

Bijzonder bij BSO
De Avonturiers

jongen op een klimrek

Sporten bij KDO

Sport jij bij het sportcomplex KDO? Dan kun jij ook je sport volgen tijdens BSO-tijd. Wij brengen jou dan naar jouw sportclub.

jongen speelt voetbal

Sportvelden

Onze super-locatie heeft genoeg ruimte om lekker te sporten. We mogen gebruik maken van de velden van het sportcomplex. Dat is ideaal! Beweeg je met ons mee?

meisje die aan het kleuren zijn

Activiteitenprogramma voor 7+

Met Doenkids bieden wij een aantrekkelijk activiteitenprogramma om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Via de OuderApp kunnen ouders vooraf zien welke activiteit we op de opvang gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de groei van het kind.

Kom sfeer proeven

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Avonturiers kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie