Kinderdagverblijf

De Luchtballon

Beverwijk

Luchtballon

'Speel-Inn De Luchtballon staat voor het bieden van een sfeervolle en huiselijke omgeving, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn!'
Anouk
Locatiemanager

Spelen bij De Luchtballon

Binnen spelen

Op ons kleinschalig kinderdagverblijf is een huiselijke sfeer. Op de babygroep kan jouw kindje rustig rondkijken of juist op ontdekking gaan. In de box of al kruipend over de groep ontdekt jouw kindje zichzelf en de omgeving. Is het tijd om te gaan slapen? In de aparte babyslaapkamer komt je kindje helemaal tot rust. Oudere kindjes kunnen kiezen of ze in de autohoek, poppenhoek of de steeds wisselende themahoek willen spelen. Er is genoeg te doen!

Buiten spelen

Voor een frisse neus kan je kindje buiten spelen. Lekker met elkaar scheppen in de zandbak, roetsjen van de glijbaan, wippen op de wip of spelen in de huisjes. Wij stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen. De baby’s kunnen buiten lekker kruipen in de babytuin. Hier krijgen zij de vrijheid om zelf te ontdekken in een speciaal afgeschermd plekje.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Luchtballon

peuters gaan eten

Warme maaltijd

Tussen de middag kookt onze huishoudelijk medewerker verse warme maaltijden voor jouw kindje. Gezond en lekker! Hoe luxe is dat?

natuurspeeltuin Beverwijk

Natuurtuin

Spelen met takjes en lopen over het boomstammetjes, bewegen in de natuurtuin kan volop! Ook baby’s spelen buiten. Zo leren zij hun eigen mogelijkheden en grenzen kennen.

BSO ruimte

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Luchtballon. Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij kinderopvang De Luchtballon kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderopvang Beverwijk De Luchtballon.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie