Kinderdagverblijf

De Regenboog​

Rhenen

Groene regenboog

'Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat een kind vertrouwen krijgt in zichzelf en zijn/haar omgeving en durft te ontdekken en ontwikkelen.'
vestigingsmanager Rhenen
Manon
Locatiemanager

Spelen bij De Regenboog

Binnen spelen

In de ruim opgezette locatie kun je heerlijk spelen. In de verschillende speelhoekjes is mogelijkheid tot het bouwen van hoge torens, lezen van vrolijke boekjes en lekker zoeven met de auto’s. Peuters verliezen zich al snel in rollenspellen in de huishoek. Naast het vrij spelen doen we leuke activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren.

Buiten spelen

Voor een frisse neus gaan we naar buiten. De prachtige groene tuin biedt veel speelmogelijkheden. Er is genoeg bewegingsvrijheid. Ook baby’s krijgen de vrijheid om zelf te ontdekken. Speciaal voor hen is er een babytuin. Peuters wandelen graag over het blotevoetenpad, scheppen in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. Wij stimuleren en helpen jouw kindje in het samenspel met anderen.

Bijzonder bij kinderdagverblijf
De Regenboog

Baby meisje lacht naar camera

Sfeervolle locatie

Onze locatie is ruim en licht dankzij de hoge ramen. Door de rustige inrichting kan je kindje hier spelen in een sfeervolle omgeving. Hier voelt het zich snel thuis!

Kinderen lopen hand in hand

Natuurtuin

Spelen met takjes en lopen over het blotevoetenpad, bewegen in de natuurtuin kan volop! Ook baby’s spelen buiten. Zo leren zij hun eigen mogelijkheden en grenzen kennen.

BSO ruimte de Regenboog

Doorstroom naar BSO

Is je kind 4 jaar? Dan kan het doorstromen naar onze BSO De Regenboog. Fijn dat jouw kind de ruimte al kent!

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij opvang De Regenboog kunnen kinderen hun eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten vooral ook zelf proberen. Zo groeien kinderen in zelfvertrouwen!

Wil je bij ons kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op ons kinderdagverblijf De Regenboog in Rhenen.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie