Buitenschoolse opvang

De Zuiderzon

De Kwakel

Groene zon

'Bij ons is er altijd ruimte om te groeien en te ontwikkelen.'
manager De Zuiderzon
Anouk
Locatiemanager

Spelen bij De Zuiderzon

Binnen spelen

Houd je van knutselen, spelletjes doen of bouwen? In onze BSO-ruimte in basisschool De Zon is dit volop mogelijk. Heb je zelf een goed idee? Dan denken we graag mee. Ook wij zijn goed in het bedenken van super leuke activiteiten en jij mag altijd meedoen. Ruimte om gewoon lekker uit te rusten en op de bank een boekje te lezen is er natuurlijk ook. We kijken samen naar jouw behoefte.

Buiten spelen

Na een schooldag in de klas heb je vast zin om naar buiten te gaan. Bewegen is gezond! We spelen veel buiten op het schoolplein en bij slecht weer in de gymzaal. Sport je bij de sportvereniging KDO? Dan kun je dit combineren met de buitenschoolse opvang. Wij lopen even met jou mee zodat jij lekker kunt gaan sporten bij jouw sportclub. In de vakantie of tijdens studiedagen vind je onze BSO bij het KDO.

Bijzonder bij BSO
De Zuiderzon

jongentje glijdt van de glijbaan bso

Schoolplein

Na schooltijd is het tijd om te bewegen. We spelen graag buiten op het fijne schoolplein. Hier kunnen we onze energie kwijt!

bordje van speel-inn bij basisschool de zon

In de school

Dankzij onze samenwerking met basisschool De Zon hebben wij korte lijntjes met de leerkrachten. Dat is fijn voor de overdracht!


kinderen zijn aan het verven

Activiteiten

Met Doenkids bieden wij een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Via de OuderApp kun je vooraf zien welke activiteit we op de opvang gaan doen en hoe dit bijdraagt aan de groei van jouw kind.

Kom sfeer proeven!

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij BSO De Avonturiers kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Kom je binnen kijken?

Neem contact met ons op en we geven jou graag een rondleiding zodat je de sfeer kunt proeven op Speel-inn buitenschoolse opvang De Kwakel.

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie