Vijf kerstvakantie activiteiten

Met deze vijf activiteiten komen jullie feestelijk de kerstvakantie door!

Het is eindelijk weer zo ver, de kerstvakantie is aangebroken! Het is een heerlijke periode met het hele gezin. Maar wat gaan we dit jaar weer doen met de kinderen? Geen paniek! Met deze vijf activiteiten komen jullie feestelijk de kerstvakantie door

Reis door de tijd met lichtspektakel: Light Night Treasures of Time

Stap in de tijdstunnel en duik terug in het tijdperk van de dinosauriërs tijdens het betoverende lichtspektakel, Light Night Treasures of Time, in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Terwijl de dieren gaan slapen, ontwaakt een wereld van miljoenen jaren geleden voor jong en oud.

Laat je verbazen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest fascinerende dieren.  Mis deze unieke reis door de tijd niet, waarin de kerstvakantie extra magisch wordt bij Ouwehands Dierenpark Rhenen. Een spektakel voor de hele familie!

Light Night Treasures of Time

 

Kerstdansjes

Wat is nu beter dan een middagje gezellig thuisblijven? Laat je kinderen een vrolijk kerstliedje uitzoeken en er een dansje erbij bedenken. Aan het einde van de middag begint de show. Alle grote lampen gaan uit, de discolamp aan en de kinderen laten hun geweldige danspasjes zien. Een betere kerstshow bestaat niet!

 

Winter Village Amstelveen

Stadshart Amstelveen is deze kerstvakantie getransformeerd tot een betoverend winters dorp: Winter Village! Laat de magie van het seizoen tot leven komen op de schaatsbaan, waar je naar hartenlust kunt schaatsen, deel kunt nemen aan discoschaatsen of schaatslessen kunt volgen. En vergeet niet te genieten van het fonkelende schouwspel van de beren terwijl je door het Stadshart winkelt.

Even behoefte aan opwarmen? Het sfeervol ingerichte foodplein van Winter Village Stadshart Amstelveen biedt een knus en overdekt terras met een scala aan lekkernijen, inclusief een foodstand en een oliebollenkraam. De perfecte plek om de kerstvakantie door te brengen met vrienden en familie!

https://www.wintervillageamstelveen.nl/

 

Magische wandeling bij Kasteel de Haar: Lumineuze Nachten!

Deze kerstperiode wordt buitengewoon betoverend bij Kasteel de Haar! Beleef de Lumineuze Nachten met een magische wandeling. Wandel door een betoverend landschap van verlichte kunstwerken en laat je verrassen door het schitterende kasteel dat dient als het magische decor voor deze unieke ervaring. Elke avond transformeert het park in een gigantische openlucht bioscoop, waar je tijdens anderhalf uur durende wandeling een volledige animatiefilm ontdekt.

De Lumineuze Nachten

 

 

Amsterdam Light Festival: lichtkunst in de wintermaanden!

Laat je betoveren tijdens de donkere wintermaanden door het magische schouwspel van het Amsterdam Light Festival! De stad wordt omgetoverd tot een betoverend decor voor meer dan twintig unieke lichtkunstwerken. Deze winter komt de route tot leven, zowel vanaf het water als het land.

Stap in de betoverende wereld van licht en kunst, en ontdek de prachtige creaties die de stad verlichten. Een unieke manier om de kerstvakantie te vieren en de winterse avonden te laten stralen. Mis deze adembenemende ervaring niet!

https://amsterdamlightfestival.com/nl

 

 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. Tot 2024!