De Nationale Voorleesdagen en meer bij Speel-Inn Kinderopvang!

De Nationale Voorleesdagen en meer bij Speel-Inn Kinderopvang!

Onlangs hebben we op onze kinderdagverblijven ‘De Muzieknoot’ en ‘Blub, zegt de vis’ in Amstelveen de Nationale Voorleesdagen gevierd, en wat was dat een feest! Er werd (voor)gelezen en de kinderen konden op allerlei leuke manieren van verhalen genieten.

 

Het (voor)lezen heeft een hele belangrijke functie op de kinderdagverblijven van Speel-Inn. Het draagt namelijk bij aan de taalontwikkeling, vergroot de woordenschat en stimuleert de fantasie en het inlevingsvermogen van kinderen. Voorlezen creëert ook een moment van rust, waarin kinderen kunnen genieten van verhalen en leren luisteren. En natuurlijk is het gewoon heerlijk om samen in een verhaal te duiken en even weg te dromen.

 

Wij vinden het prachtig om dit te kunnen bieden aan de kinderen die bij ons op de kinderopvang komen, maar gunnen dit natuurlijk ook andere kinderen. We hebben daarom mooie nieuwe boeken gekocht en gedoneerd aan de VoorleesExpress in Amstelveen. Dat betekent dat nóg meer kinderen kunnen genieten van al die mooie verhalen. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en dit mooie initiatief draagt bij aan gelijke kansen voor elk kind.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keer langs bij een van onze kinderdagverblijven, je bent altijd welkom!