Meet & Greets

Regelmatig organiseren we Meet & Greets op onze vestigingen. Zo kun je geheel vrijblijvend en op een laagdrempelige manier alles te weten komen over werken bij Speel-Inn. Hoe zien de vestigingen eruit? Werken er leuke collega’s? Met welk activiteitenaanbod werken we? En nog veel meer natuurlijk! Soms vindt een Meet & Greet op een specifieke vestiging plaats waar ook een vacature uit staat, maar vaker organiseren we dit voor een hele regio.

Binnenkort zetten we bijvoorbeeld onder deuren open in:

  • Donderdag 26 januari van 17.30 tot 20.00 uur – vestiging De Regenboog, Rhenen
  • Donderdag 9 februari van 17.30 tot 20.00 uur – vestiging De Jump, Hilversum
  • Maandag 13 februari van 19.00 tot 21.00 uur – vestiging de Blokkendoos, Uithoorn

Op deze vestigingen kun je de Speel-Inn sfeer proeven en zal de clustermanager van de kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang in deze regio ook aanwezig zijn. Je kunt haar dus alles vragen over het werken bij Speel-Inn! Heb je een leuke vacature op onze website gezien, dan kun je daar gelijk meer over te weten komen. Ben je juist benieuwd of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit om te kijken welke mogelijkheden we je kunnen bieden.

*aanmelden voor de Meet & Greet van 26 januari kan tot en met 23 januari.
*aanmelden voor de Meet & Greet van 9 februari kan tot en met 6 februari.
*aanmelden voor de Meet & Greet van 13 februari kan tot en met 8 februari.

Kom je bij ons langs?

Ben jij benieuwd wat Speel-Inn te bieden heeft voor jou als (toekomstig) pedagogisch medeweker? Kom dan langs voor een kennismaking tijdens onze meet & greets. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en je krijgt een bevestiging met aanvullende informatie toegestuurd per mail. Past het moment het je niet? Zet dat dan in het opmerkingenveld neer en we nemen contact met je op voor het maken van een andere afspraak!

Aanmelden Meet & Greet

Kom langs voor een kennismaking tijdens onze meet & greets. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en je krijgt een bevestiging met aanvullende informatie toegestuurd per mail.
  • Op www.speelinn.nl/werken-bij staan onze vacatures. Heb je je oog laten vallen op een specifieke vacature of heb je geen voorkeur en wil je graag kennis komen maken om te kijken welke vacature interessant voor jou zou kunnen zijn?
  • Dit is niet verplicht, maar wel handig.

Wil je op de hoogte worden gehouden van aankomende meet & greets? Stuur dan een mailtje naar werken@speelinn.nl.
Je krijgt dan bericht zodra de nieuwe data zijn gepland of wordt gebeld voor het maken van een andere afspraak.

Voor vragen kun je ook bellen met onze recruiters Lauren en Nathalia via 030-2211003 of stuur een berichtje via Whatsapp op 06-10260396.