De Kwakel | BSO | KDO De Avonturiers

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

BSO De Kwakel is opgesplitst in twee locaties. Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar hebben we een ruimte beschikbaar in een ruim lokaal in Basisschool De Zon. Voor de kinderen van 7 tot en met 12 jaar hebben we een ruimte bij KDO. Zo is het mogelijk om alle kinderen zo gericht mogelijk leuke activiteiten aan te bieden. Wanneer een kind naar de volgende BSO groep gaat, hangt af van het karakter, de ontwikkeling en de interesses van het kind.

De kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers opgehaald uit school. We verzamelen in het lokaal van de BSO op school. De kinderen komen zelfstandig naar dit lokaal toe. Vanuit school lopen we met z’n allen naar KDO. Bij binnenkomst gaan de kinderen naar het toilet en wassen hun handen. Dan gaan we aan tafel om fruit en groente te eten en wat te drinken. Daarna is het tijd voor een activiteit uit het programma dat wij opstellen met Doenkids. Dat is altijd een sportactiviteit, maar er zijn ook creatieve activiteiten beschikbaar. Mee doen aan de activiteiten mag, maar is niet verplicht. De activiteiten delen we ook maandelijks met ouders middels onze nieuwsbrief. 

Buitenspelen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kinderen kunnen een zelfstandigheidscontract krijgen dat door henzelf, de ouders en pedagogisch medewerker wordt ondertekend. Ze mogen dan zelfstandig en zonder toezicht binnen de hekken van KDO buitenspelen. Kinderen die sporten bij KDO kunnen daar ook gewoon naartoe op hun BSO dag. Zij worden door één van onze pedagogisch medewerkers naar hun sportclub begeleid.

Tijdens vakanties en studiedagen zijn de kinderen ook van harte welkom om bij ons te komen spelen. Omdat de school dan gesloten is, gaan we naar KDO. Daar hebben we lekker veel ruimte en kunnen we heerlijk spelen. Tijdens vakantie wordt er altijd een vakantieprogramma met een thema samengesteld.

Nieuwsgierig geworden? We geven je graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

In de schoolvakanties en op studiedagen zijn we de van 08.30 tot 18.30 uur geopend. Eerder opvang nodig? Dan kan er VSO worden aangevraagd via de portal.

Adres: Vuurlijn 51, 1424 NN, De Kwakel

Telefoonnummer:  06 – 33445358

Coördinator: Anouk Beekman

Emailadres: BSOdeKwakel@speelinn.nl

LRK nummer: 451937132

GGD rapport: De Kwakel BSO 7-12 jaar

Klachtenvrij: Certificaat de Kwakel

Soort pakket Tarief 2023
BSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 9,75
BSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 11,20
BSO 12-weken pakket (alleen vakanties)
€ 12,02
BSO Extra opvang (incidenteel)
€ 12,02
BSO Flexibele opvang (0-uren contract)
€ 12,02
VSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 11,05
VSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 11,20
VSO extra opvang (incidenteel)
€ 12,02