De Kwakel | BSO | 7 tot 12 jaar KDO

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

De BSO is gesplitst in 2 locaties. De kinderen van 4 t/m 7 jaar zitten in het lokaal in Basisschool De Zon en de kinderen van 7 t/m 12 jaar zitten bij KDO. We hebben hiervoor gekozen om zo gericht mogelijk activiteiten aan te kunnen bieden. De leeftijd van 7 jaar zit in beide groepen, omdat op die leeftijd het ene kind er al wel aan toe is om over te gaan naar KDO en het andere kind daar nog niet aan toe is. Zo kunnen we per kind kijken of de ontwikkeling van dit kind het toelaat om al over te gaan. Bij de groep op KDO zijn de kinderen 7 jaar en ouder.

De kinderen worden door ons opgehaald uit school. We verzamelen in het lokaal van de BSO op school. De kinderen komen zelfstandig naar dit lokaal. Vanuit school lopen we met z’n allen gezellig naar KDO. Bij binnenkomst gaan de kinderen naar het toilet en wassen hun handen. Dan gaan we aan tafel om fruit en groente te eten en een beker limonade/water te drinken. Daarna is het tijd voor de activiteiten uit ons activiteitenprogramma dat wij maken met het programma Doenkids. Elke maand zal dit programma opgestuurd worden per mail. De kinderen mogen meedoen aan deze activiteit maar zijn absoluut niet verplicht. Uiteraard worden ze door ons wel gestimuleerd om mee te doen. Er is altijd een sportactiviteit, maar ook creatieve activiteiten.

Buitenspelen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bewegen is voor kinderen van essentieel belang. Kinderen kunnen een zelfstandigheidscontract krijgen dat door ouders, kind en PM’er wordt ondertekend. Kinderen mogen hiermee zelfstandig  (zonder toezicht) binnen de hekken van KDO buitenspelen.

Om 17.00 uur zijn de activiteiten afgelopen en hebben de kinderen vrij spel en dan komen al vrij snel de eerste ouders om de kinderen op te halen.

Kinderen die sporten bij KDO kunnen ook op hun BSO dag daar naartoe. De kinderen worden dan door een PM’er naar hun sport begeleid. Er zijn verschillende sporten waar zij deel aan kunnen nemen. Te denken valt aan:

Voetbal
Handbal
Dansen
Turnen

Tijdens de vakantieperiode/studiedagen zijn de kinderen ook van harte welkom om bij ons te komen spelen. Er zijn kinderen die hebben een vakantiecontract en komen op hun vaste dagen in de vakantie bij ons, maar ook de kinderen zonder contract kunnen uiteraard komen spelen. De vakantieperiode/studiedagen brengen we altijd door bij KDO. Daar hebben we de meeste ruimte en kunnen we heerlijk spelen. Er is altijd een vakantieprogramma dat we zelf samenstellen in Doenkids. Deze wordt altijd 2 weken voor de vakantie toegestuurd per mail.

Team de Kwakel

Tarieven2021
VSO €9,93
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn) €9,93
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn) €8,77
DagOpeningstijden
Maandag 6.30 - 18.30
Dinsdag 6.30 - 18.30
Woensdag 6.30 - 18.30
Donderdag 6.30 - 18.30
Vrijdag 6.30 - 18.30

Adres: Vuurlijn 51, 1424 NN, De Kwakel

Telefoonnummer:  06 – 33445358

Contactpersoon:  Locatiemanager: Sandra Brouwer

Emailadres: sandra@bsojumpinn.nl

LRKnummer: 451937132

GGDrapport: De Kwakel BSO 7-12 jaar

Klachtenvrij: Certificaat de Kwakel