De Kwakel | BSO | 4 tot 7 jaar

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

BSO De Kwakel is opgesplitst in twee locaties. Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar hebben we een ruimte beschikbaar in een ruim lokaal in Basisschool De Zon. Voor de kinderen van 7 tot en met 12 jaar hebben we een ruimte bij KDO. Zo is het mogelijk om alle kinderen zo gericht mogelijk leuke activiteiten aan te bieden. Wanneer een kind naar de volgende BSO groep gaat, hangt af van het karakter, de ontwikkeling en de interesses van het kind.

In de groep op de Anjerlaan worden de kinderen die in de kleuterklas zitten opgehaald door één van onze pedagogisch medewerkers. De kinderen die in groep 3 of 4 zitten mogen zelfstandig naar het lokaal toekomen. Bij binnenkomst gaan de kinderen naar het toilet en wassen hun handen. Dan gaan we aan tafel om fruit en groente te eten en wat te drinken.

Daarna is het tijd voor een activiteit uit het programma dat wij opstellen met Doenkids. Mee doen aan de activiteiten mag, maar is niet verplicht. De activiteiten delen we ook maandelijks met ouders middels onze nieuwsbrief. 

Bewegen is voor kinderen van essentieel belang, zeker na een dag op school waarin ze veelvuldig stil hebben moeten zitten. Daarom hebben de kinderen vanaf 17.00 uur de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan.

Kinderen die sporten bij KDO kunnen dit combineren met de BSO. Zij worden door één van onze pedagogisch medewerkers naar hun sportclub begeleid.

Tijdens vakanties en studiedagen zijn de kinderen ook van harte welkom om bij ons te komen spelen. Omdat de school dan gesloten is, gaan we naar KDO. Daar hebben we lekker veel ruimte en kunnen we heerlijk spelen. Tijdens vakantie wordt er altijd een vakantieprogramma met een thema samengesteld.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

Tarieven2021
Voorschoolse Opvang €9,93
Buitenschoolse Opvang excl. vakantie (40 weken) €9,93
Buitenschoolse Opvang incl. vakantie (52 weken) €8,77
DagOpeningstijden
Maandag 6.30 - 18.30
Dinsdag 6.30 - 18.30
Woensdag 6.30 - 18.30
Donderdag 6.30 - 18.30
Vrijdag 6.30 - 18.30

Adres: Anjerlaan 3, 1424 AM, De Kwakel

Telefoonnummer: 0297 – 523623

Locatiemanager: Sandra Brouwer

Emailadres: BSOdeKwakel@speelinn.nl

LRK nummer: 189214867

GGD rapport: De Kwakel BSO 4-7 jaar

Klachtenvrij: Certificaat de Kwakel