Invalkracht Pedagogisch Medewerker (KDV & BSO) Elst – flexibel contract

Zorg jij ervoor dat kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien bij Speel-Inn? Wil je zelf aan de slag met het organiseren van activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen? Voor onze vestiging Het Zandkasteel in Elst zijn wij op zoek naar een collega die flexibel ingezet wilt worden en die het leuk lijkt om zowel op het kinderdagverblijf als op de buitenschoolse opvang te werken. Op maandag- en dinsdagmiddag hebben we een vaste plek voor je op de BSO. Voor de overige uren zul je flexibel worden ingezet op het kinderdagverblijf of tijdens verlofdagen, vakanties of ziekte van collega’s.

Wat ga je doen?
Kind speelt op BSO ElstGeen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch kanjer bij Speel-Inn krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Als vast gezicht op deze locatie bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle, vertrouwde en vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en speelt in op hun behoeftes. Je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt ze de wereld om zich heen te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en jouw collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neemt zelf het initiatief om leuke activiteiten te bedenken en te organiseren. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Verder heb je een afgeronde en gekwalificeerde opleiding om te kunnen werken in de kinderopvang, ben je enthousiast en energiek en weet je dit over te brengen aan collega’s. Daarbij vind je het niet erg om af en toe op een andere groep te werken.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je je eigen talenten naar hartenlust kunt inzetten en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Jouw ideeën en nieuwe initiatieven worden erg gewaardeerd! Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Deze vestiging is naast de Daltonschool Elst gevestigd. Hiermee bieden we een doorgaande leerlijn voor de kinderen en zijn er fijne samenwerkingen met de leerkrachten.

Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een 0 uren contract, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en met de intentie tot een langdurige samenwerking. Indien je meer uren wilt werken, dan is het mogelijk om invalwerk op andere vestigingen te doen, bijvoorbeeld in het naastgelegen Rhenen. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao Kinderopvang (schaal 6, €2.539 – €3.489 ,- bij 36 uur).

Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. We vinden het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling via onze Speel-Inn Academie. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ons leuke team versterken? Wil je werken in een organisatie die volop in beweging en groei is? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur een Whatsapp via 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!

In pdf, doc of docx. Het is fijn als je alvast je CV kunt toevoegen aan je sollicitatie. Dit is niet verplicht.
In pdf, doc of docx. We vinden het leuk om een motivatiebrief te ontvangen. Dit is niet verplicht.