Over het werk

Bij ons warme en gezellige kinderdagverblijf ‘Blub, zegt de vis’ creëren we elke dag een veilige en liefdevolle omgeving voor de kinderen. Ons hechte team werkt met een gestructureerde aanpak die kinderen helpt zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Samen zorgen we voor leuke, leerzame activiteiten en denken we continu mee over nieuwe ideeën om de opvang nog beter te maken.

De locatie heeft uitnodigende speelhoeken binnen en een veilige tuin voor buitenactiviteiten. Er worden wisselende thema’s gebruikt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Gelegen naast een park, gaan ze regelmatig op ontdekkingstochten in de natuur. 

We zoeken voor onze peutergroep een sociaal en energiek persoon die snel zijn of haar plek vindt in ons team. Je bent creatief, flexibel en neemt graag initiatief. Je hebt een passend diploma voor de kinderopvang en wilt met ons werken aan een fijne, vertrouwde omgeving voor de kleintjes.

Wij bieden jou

Over jouw kwaliteiten

Je bent positief, betrokken en denkt altijd in oplossingen. Je neemt initiatief en bedenkt graag leuke activiteiten voor de kinderen. Verder:

Over Speel-Inn

Positiviteit, eigenheid en gezonde kinderopvang; dat is waar Speel-Inn voor staat. Elk kind is uniek en heeft eigen talenten. Het is onze missie om kinderen ruimte te geven die talenten te ontdekken. Dit doen we binnen een veilige omgeving, met een positieve benadering. We geven graag complimenten en er is ruimte voor alle emoties. We omarmen onze diversiteit, want onze verschillen maken ons bijzonder.

Bij Speel-Inn krijgen niet alleen de kinderen ruimte om zichzelf te ontdekken, dit geldt ook voor onze collega’s! We vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar eigen talenten kan inzetten om de kinderen te helpen in hun ontwikkeling. In een professionele, veilige omgeving is voor iedereen ruimte om te groeien.

Enthousiast geworden?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ons leuke team versterken? Wil je werken in een organisatie die volop in beweging en groei is? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Savanna op 06-29388190 of via werken@speelinn.nl.