Werken en Leren bij Speel-Inn

Kom werken en leren bij Speel-Inn Kinderopvang!
Wil je graag in de kinderopvang werken? Ben je leergierig en sta je open voor nieuw avontuur? Solliciteer dan nu als pedagogisch medewerker in opleiding bij Speel-Inn. Wij leiden je graag op, ook als je nog niet beschikt over de juiste opleiding. Je volgt via ons een leer- en werkprogramma, waarmee je binnen één jaar gekwalificeerd bent om te kunnen werken in de kinderopvang. Wij betalen de opleiding en je ontvangt meteen salaris.

Werving klas februari 2023 van start
Momenteel staat er een vacature uit voor de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 die in februari 2023 van start gaat. Heb je interesse maar komt februari 2023  te vroeg voor jou? Hou dan onze website goed in de gaten, want in 2023 gaan er meerdere opleidingen starten!

Opleiding tot pedagogisch medewerker
In één jaar volg je de opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3 of 4. Daarmee ben je gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Tijdens de BBL opleiding leer je alle aspecten die je nodig hebt om op de groep te werken. Denk aan de dagelijkse verzorging van de kinderen, het organiseren van activiteiten op de groep, het bieden van uitdaging en geborgenheid. Je leert om te gaan met bijzonder gedrag en hoe je een veilig pedagogisch klimaat creëert. Je stimuleert (spelenderwijs) de cognitieve, motorische, sociale, creatieve, emotionele en taalontwikkeling van kinderen en je sluit aan bij de manier waarop (jonge) kinderen actief leren.

Als Pedagogisch Medewerker bij Speel-Inn aan de slag in de praktijk
Tijdens deze opleiding werk en leer je tegelijk. Je gaat één avond per week naar school en werkt drie of vier dagen op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Zo leer je direct vanuit de praktijk en bouw je zelfstandig aan je portfolio. Je leert immers het meeste tijdens het werk. Tijdens je opleiding ben je net als je collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je moedigt ze aan zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We bouwen jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit gedurende je opleiding. De praktijkbegeleider helpt je hierbij. De opleiding is afgestemd op ons eigen pedagogisch programma en de manier waarop wij werken. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op onze vestigingen.

Over ons
Speel-Inn biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben in totaal 17 kinderopvanglocaties in Beverwijk, De Kwakel, Diemen, Elst, Hilversum, Rhenen en Uithoorn. Wij staan voor moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang en zien onszelf als het ideale verlengstuk van het gezin. Onze vestigingen zijn met zorg ingericht en beschikken over een warme huiselijke sfeer. Op onze locaties creëren we een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen alle ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

De voordelen van een BBL opleiding bij Speel-Inn Kinderopvang?

  • Je volgt via de Variva Edu Academy een verkorte opleiding;
  • Wij betalen jouw opleiding en je ontvangt meteen salaris;
  • Tijdens de opleiding én daarna bieden we de garantie op een baan als pedagogisch medewerker bij Speel-Inn;
  • Je krijgt de best mogelijke begeleiding: een buddy en praktijkbegeleider vanuit de vestiging en een mentor vanuit de opleiding;
  • Je hebt toegang tot het scholingsaanbod van onze eigen Speel Academie, met trainingen die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Nieuwsgierig en op zoek naar meer info?
Wil jij graag meer informatie over de BBL opleiding bij Speel-Inn Kinderopvang?  Neem dan snel contact op met Esra (recruiter) via werken@speelinn.nl of bel naar 030-2211003 of 06-10260396 voor meer informatie.