Buitenschoolse opvang

De Muzieknoot

Amstelveen

Muzieknoot

'Cultuur is het thema van onze nieuwe locatie in Amstelveen en binnen dat thema gaan we mooie herinneringen maken voor de kinderen.’
Locatiemanager

Spelen bij De Muzieknoot

Binnen spelen

Welkom bij BSO De Muzieknoot. Dé plek in Amstelveen waar je na schooltijd lekker kunt spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Kom je na schooltijd binnen? Dan gaan we eerst wat eten en drinken. Dan is het tijd om te spelen! Je krijgt de vrijheid om zelf iets te bedenken, maar we doen ook graag samen een culturele activiteit én we gaan naar buiten. Elke dag bieden we leuke en gevarieerde activiteiten aan.

Buiten spelen

Na een schooldag in de klas heb je vast zin om naar buiten te gaan. Frisse lucht, lekker bewegen… dat is gezond! In de groene buurt van onze locatie zijn veel speeltuintjes en grasveldjes. Daar kunnen wij wat mee! Ga je mee op ontdekkingstocht? 

Bijzonder bij BSO
De Muzieknoot

kinderen bso aan tafel

Huiselijke sfeer

Stap je bij ons binnen, dan voel je meteen de gezellige sfeer. Net als thuis krijg je drinken met wat lekkers en de vraag: "Hoe was het op school?" Daarna kies jij wat je wilt spelen.

jongens en pm'er zijn aan het kleien

Dans, muziek en kunst

Wij houden van eigenheid en creativiteit! Bij BSO De Muzieknoot mag jij jouw creatieve brein aan het werk zetten. Verzin je een dans, theaterstuk of kunstobject? Fantasie kent geen grens!

Kinderen rennen

Elke dag naar buiten

Op school heb jij al lang genoeg binnen gezeten toch? We gaan elke dag naar buiten voor een buitenspel, sportief wedstrijdje of speeltuinbezoek. Kom mee!

Kom sfeer proeven

Samen ontdekken

Wij moedigen iedereen aan met een positieve benadering. Bij naschoolse opvang De Muzieknoot kun je jouw eigen grenzen verkennen en verleggen. We geven tips en adviezen, maar laten je vooral ook zelf proberen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen!

Wil je bij ons binnen kijken?

Je bent meer dan welkom! Maak een afspraak voor een rondleiding en kom de sfeer proeven. Zo ontdek je hoe gezellig het hier is!

Reviews

Wat vinden onze ouders

Onze locatie