Stage lopen bij Speel-inn

Stage lopen in de kinderopvang

Heb jij hart voor kinderen en wil je graag ervaring opdoen in de kinderopvang? Kom dan stage lopen in de kinderopvang bij Speel-inn! Of je nu HBO’er bent, op het MBO studeert of een ander soort opleiding volgt. Wij hebben een mooie stageplek voor jou!

Een stage om nooit te vergeten

Tijdens jouw stage nemen wij je mee in de wereld van de kinderopvang. Collega’s met ervaring geven jou de juiste begeleiding, maar kijken ook naar wat jij zelf kan. Voorafgaand aan je stage spreken we goed af wat we van elkaar verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Bepaal hoe jouw stage eruit ziet

Bij Speel-inn bieden wij opvang aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo verzorgen we kinderdagopvang aan kinderen tot vier jaar, maar ook naschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens jouw stage mag je zelf kiezen met welke leeftijdsgroep jij wilt werken. Wil je graag ervaring opdoen in zowel de kinderopvang als de buitenschoolse opvang? Of eens op het kantoor kijken? Dat kan, jij bepaalt.

Waar zitten we?

We hebben stageplekken verspreid over een groot deel van ons land. Hier vind je al onze vestigingen. Grote kans dat er een plekje is bij jou in de buurt. Vind je die niet? Neem toch contact met ons op. Wij hebben korte lijntjes met andere kinderopvangorganisaties zodat we jou alsnog een passende stageplek kunnen bieden.

Wat krijg jij van ons?

  • De ruimte om jezelf te leren kennen en aan jouw leerdoelen te werken
  • De ruimte om jouw eigen kracht verder te ontwikkelen
  • Persoonlijke begeleiding van een enthousiaste en ervaren medewerker
  • Een passende stagevergoeding

Onze stageplekken

Kinderdagverblijf

Vind jij het leuk om met kleine kinderen om te gaan? Kom dan stage lopen in het kinderdagverblijf. Hier is geen dag hetzelfde! Stage in de kinderopvang betekent dagen vol humor en gezelligheid. Naast het verzorgen van kinderen laat je ze de wereld ontdekken. Bedenk jij met ons leuke activiteiten die ze helpen ontwikkelen?

BSO

Ben jij creatief in het bedenken van leuke spellen en activiteiten? Of wil je dit graag leren? Kom dan stage lopen bij de buitenschoolse opvang. Na een lange schooldag kunnen kinderen hier lekker hun energie kwijt. Jij mag meedenken in de activiteiten die we de kinderen aanbieden. Dat kan zijn: knutselen, koken, spellen of iets anders. Elk idee is welkom!

Enthousiast geworden om stage bij ons te komen lopen? Neem dan contact op met Esra of Marjolijn, zij kijken graag met je mee! Ze zijn telefonisch bereikbaar via 030-2211003 of per mail via werken@speelinn.nl