Rhenen | KDV | De Regenboog

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Speel-Inn kinderdagverblijf De Regenboog in Rhenen is gevestigd aan de Bantuinweg in Rhenen. We bieden hier momenteel opvang aan drie stamgroepen.

Op babygroep Wolkjes vangen we de allerkleinste kinderen op, vanaf zes weken. Op de groep staat rust, veiligheid en huiselijkheid centraal. We zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen en laten hen spelenderwijs kennismaken met diverse activiteiten en samenspel.

Op peutergroep Zonnetjes vangen we peuters op van 2 tot 4 jaar. Hier leren we kinderen spelenderwijs kennismaken met spel en activiteiten waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd.

Op verticale groep Sterretjes vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je kind groeit hier dus op met kinderen van verschillende leeftijden. Het is leuk om te zien hoe de jongere kinderen dingen oppikken en leren van de oudere kinderen. Zij leren zo weer rekening te houden met de jongere kinderen. Er worden hier meer activiteiten gedaan die voor alle leeftijden zijn, maar we doen ook leeftijdsgebonden activiteiten.

Sinds september 2021 is ons kinderdagverblijf gevestigd op een nieuwe prachtige locatie, IKC Rhenen. Ook onze peuterspeelzaal en de BSO zijn hier gevestigd, net als de Daltonschool Rhenen.

De medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen en dat voel je direct bij binnenkomst. Je bent van harte welkom voor een rondleiding met de locatiemanager om de sfeer te proeven. Wees welkom en hopelijk tot ziens!

Adres: Bantuinweg 43, 3911 MV, Rhenen

Telefoonnummer: 0317 – 617001

Locatiemanager: Esther Holierhoek

Emailadres: rhenen@speelinn.nl

LRK nummer: 220460024

GGD rapport: Rhenen KDV

Soort pakket Tarief 2023
Hele dagopvang (52 weken)
€ 10,29
Halve dagopvang (52 weken)
€ 11,57
Extra dagopvang (incidenteel)
€ 11,57
Flexibele dagopvang (0-uren contract)
€ 11,57