Rhenen | KDV | De Regenboog

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Locatie Rhenen is gevestigd aan de Bantuinweg in Rhenen. We bieden hier opvang aan de stamgroepen:

Babygroep Balou voor de allerkleinste onder ons. Hier vangen wij kinderen op vanaf 6 weken tot hun 2e verjaardag. Op Balou spelen rust, veiligheid en huiselijkheid een grote rol. We proberen de kinderen zich thuis te laten voelen en spelenderwijs kennis te laten maken met diverse activiteiten en samenspel.

Peutergroep Eigenwijs is voor de peuters van 2 tot 4 jaar, door middel van ons VVE programma Uk&Puk leren we kinderen spelenderwijs kennismaken met spel en activiteiten waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd.

Momenteel word er hard gewerkt en zitten we op onze locatie in Rhenen in een bouwproces. Er wordt voor zowel ons als Daltonschool Rhenen een spiksplinternieuw gebouw (IKC Rhenen) gerealiseerd. Naar verwachting zullen we hier in november 2021 onze intrede doen en mogen we ons vanaf dan rijk prijzen met een prachtig nieuw gebouw met nieuwe groepen en voorzieningen. We kijken hier als organisatie en als team Rhenen enorm naar uit.

Je bent voor nu van harte welkom op onze huidige locatie voor een rondleiding met de locatiemanager om vooral sfeer te proeven, want een oud of nieuw gebouw, onze sfeer zal niet veranderen. De medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen en dat voel je direct bij binnenkomst. Wees welkom en hopelijk tot ziens!

Team Rhenen

Tarief2021
Kinderdagverblijf €9,12
DagOpeningstijden
Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7:30 - 18:30
Woensdag 7:30 - 18:30
Donderdag 7:30 - 18:30
Vrijdag 7:30 - 18:30

Adres: Bantuinweg 43, 3911 MV, Rhenen

Telefoonnummer: 0317 – 617001

Contactpersoon: Locatiemanager: Esther Holierhoek

Emailadres: rhenen@speelinn.nl

LRKnummer: 220460024

GGDrapport: Rhenen KDV