Uithoorn | KDV | De Blokkendoos

This post is also available in: Nederlands (holenderski) English (angielski)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Kinderdagverblijf Speel-Inn Uithoorn De Blokkendoos biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. Naast het mooie libellebos bevindt zich, ons mooie pand. Hier zijn we ook vaak te vinden om de natuur te ontdekken.

De ruime tuin, om ons pand heen, biedt alle ruimte om heerlijk te spelen. Voor elke leeftijdgroep is er een aparte ruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Ook is er een moestuin aanwezig waar de kinderen zelf hun gewassen kunnen kweken, dit vinden de kinderen erg leuk. Wij zijn graag, buiten. De kinderen gelukkig ook!

Elke dag zorgen wij dat er een ruim activiteiten aanbod is wat aansluit bij het thema waar iedere zes weken mee gewerkt wordt. De activiteiten wisselen van indoor/outdoor, koken o.b.v. een pedagogisch medewerker, creatief en sport & spel. Voor elk kind is er wel iets om zijn talent te ontwikkelen.

Het pand bestaat uit verschillende lagen die allemaal met elkaar verbonden zijn door een grote vide midden in het pand, waardoor alle groepen door middel van ramen met elkaar verbonden zijn. Door de grote ramen zijn alle groepen licht en geven ze een ruimtelijk gevoel.

De Blokkendoos heeft horizontale groepen van 0-1 jaar(babygroep), 1 tot 2,5 jaar(dreumesgroep en peutergroep van 2-4 jaar waar kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. De activiteiten worden hier speciaal op aangepast. Daarbij wordt altijd gekeken naar de ontwikkeling van het kind en of het kind eerder toe is aan een nieuwe groep. Daarnaast hebben we een vast team die zorgt voor continuïteit voor elk kind. 

Op deze locatie zijn al onze medewerkers VVE geschoold, Vanaf agugustus 2020 beschikken wij daarom ook over een peuter/VVE groep, waar wij werken met de Puk methode.

Team De Blokkendoos

Adres: Johan Enschedeweg 160, 1422DR, Uithoorn

Telefoonnummer:  0297-521409

Contactpersoon:  Locatiemanager: Daisy Hengeveld

Emailadres: daisy@speelinn.nl

LRKnummer: 829021449

GGDrapport: Uithoorn KDV de Blokkendoos

Klachtenvrij: Çertificaat De Blokkendoos