Uithoorn | KDV | De Blokkendoos

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Speel-Inn kinderdagverblijf de Blokkendoos bevindt zich aan de rand van het Libellebos en beschikt over een ruime accommodatie met drie groepsruimtes. Onderin het gebouw is ook nog een BSO groepsruimte. Momenteel hebben we drie stamgroepen:

  • Babygroep ‘de Boefjes’ – maximaal 6 kinderen van 6 weken tot 1 jaar
  • Dreumesgroep ‘de Binkies’ – maximaal 9 kinderen van 1 tot 2 / 2,5 jaar
  • Peutergroep (VVE) ‘de Bengeltjes’ – maximaal 14 kinderen van 2 tot 4 jaar

Alle groepen zijn ingericht met verschillende hoekjes, zoals een poppenhoek, keukenhoek en autohoek. Dit geeft kinderen de mogelijkheid zich tijdens spel te concentreren of af te zonderen. Alle groepen hebben tafels waaraan de kinderen kunnen eten, spelen en knutselen. De open kasten stimuleren tot vrij spel. In de babygroep is een snoezelhoekje met een spiegel en een mat ervoor waar kinderen vrij kunnen spelen en zichzelf kunnen ontdekken. Er staat een box en een hangmand, waar kinderen tot rust kunnen komen. Op iedere groep is een plank aanwezig met voor ieder kind een eigen mandje. In dit mandje kunnen persoonlijke spulletjes  van het kind bewaard worden. In de gangen bevinden zich kapstokken met luizenzakken, waar de jassen in opgeborgen kunnen worden.

Onze locatie beschikt over een uitdagende buitenspeelplaats. De buitenruimte geeft voldoende plek voor de kinderen om vrij te kunnen spelen, maar er is ook een tunnel met glijbaan, een hut en een zandbak. Tussen half maart en september wordt er in de moestuin gewerkt. De babygroep heeft een babyterras, waar de allerkleinsten lekker buiten kunnen ontdekken en spelen. Het terrein rondom het kinderdagverblijf is volledig afgezet met hekken.

Op alle groepen wordt gewerkt met de thema’s van Uk & Puk. Hierbij wordt gekeken naar de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal- en emotionele vaardigheden, motorische- en zintuiglijke vaardigheden en geven de eerste rekenprikkels. Dit alles op speelse wijze, want bij Uk & Puk draait het om actief spelen en ontdekken.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

Tarief2021
Kinderdagverblijf €8,93
DagOpeningstijden
Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7:30 - 18:30
Woensdag 7:30 - 18:30
Donderdag 7:30 - 18:30
Vrijdag 7:30 - 18:30

Adres: Johan Enschedeweg 160, 1422DR, Uithoorn

Telefoonnummer:  0297-521409

Coördinator: Anouska Elzinga

Emailadres: KDVdeBlokkendoos@speelinn.nl

LRK nummer: 829021449

GGD rapport: Uithoorn KDV de Blokkendoos

Klachtenvrij: Çertificaat De Blokkendoos