Elst | KDV | De Regenboog

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Welkom bij Speelinn de Regenboog Elst. Naast onze kinderopvang zit de Daltonschool en Het Visnet in dit gebouw gevestigd. Wij halen kinderen op van beide scholen om deze op te vangen op onze BSO groepen. 

 

  • Babygroep Zeepaardje:

Op babygroep Zeepaardje vangen we de allerkleinste kinderen op, uw kindje is welkom bij ons vanaf zes weken. Op Babygroep Zeepaardje staat rust, liefde en regelmaat centraal. Hoofddoel is om uw baby en/of dreumes zich veilig en geborgen te laten voelen bij ons. Aan de hand van thema’s waar we organisatiebreed mee werken doen we met zelfs de allerkleinsten activiteiten. Voor de dreumessen proberen we zoveel mogelijk uitdaging te bieden door het aanbieden van verschillende soorten spel en materialen. In de babyhoek kunnen de kleinste onder ons lekker spelen met elkaar.

 

  • Peutergroep Dolfijn:

Op peutergroep Dolfijn vangen we kinderen op van twee tot vier jaar, aan de hand van thema’s van ons VVE programma Uk en Puk bieden we uw peuter een uitdagende en gezellige dag aan. Spelenderwijs worden d.m.v. ons VVE programma vaardigheden aangeleerd zodat de kinderen op het moment dat zij naar school gaan de basisvaardigheden van een kleuter onder de knie heeft en op die manier zelfverzekerd kan starten op school. Daarnaast spelen we veel buiten met de kinderen en is er ook genoeg ruimte voor vrij spel.

 

  • NIEUW! Verticale groep Zeester:

Met veel plezier mogen wij u vertellen dat wij gaan uitbreiden. Vanaf medio juni zal hier straks, naast onze baby en peutergroep, ook een verticale groep openen. In deze groep groeit je kind vier jaar lang op met kinderen van verschillende leeftijden en zover mogelijk vier jaar met dezelfde pedagogisch medewerkers. Er zullen op deze groep VVE activiteiten aangeboden worden die voor alle leeftijden zijn.

Óók bij slecht weer hebben we bij Speelinn de Regenboog genoeg ruimte om te spelen. Bij lekker weer spelen we dagelijks in ons eigen veilige buitenspeelplaats. Wanneer het slecht weer is gaan we lekker naar de ruime hal met ballenbank aangrenzend aan de groepen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met onze locatiemanager en misschien, tot ziens?

Team Elst

Tarieven2021
Kinderdagverblijf €9,12
DagOpeningstijden
Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7:30 - 18:30
Woensdag 7:30 - 18:30
Donderdag 7:30 - 18:30
Vrijdag 7:30 - 18:30

Adres: De spijlen 3, 3921 EK, Elst

Telefoonnummer: 031 – 8472668

Contactpersoon: Locatiemanager: Esther Holierhoek

Emailadres: elst@speelinn.nl

LRKnummer: 115243422

GGDrapport: Elst KDV