Elst | KDV | ‘t Zandkasteel

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Speel-Inn ‘t Zandkasteel in Elst is gevestigd naast de Daltonschool en Het Visnet. In het ruime pand zijn drie groepen gevestigd.

Op babygroep Zeepaardje vangen we de allerkleinste kinderen op, vanaf zes weken. Op de groep staat rust, liefde en regelmaat centraal. Aan de hand van thema’s doen we zelfs activiteiten met de allerkleinsten. Voor de dreumesen proberen we zoveel mogelijk uitdaging te creëren door het aanbieden van verschillende soorten spel en materialen. In de babyhoek kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen.

Op peutergroep Dolfijn vangen we kinderen op van twee tot vier jaar om en bieden we hen een uitdagende en gezellige dag aan. Spelenderwijs worden de basisvaardigheden aangeleerd die kinderen nodig hebben op het moment dat zij naar school gaan. Zo kunnen ze zelfverzekerd starten. Daarnaast spelen we veel buiten en is er genoeg ruimte voor vrij spel.

In de Zeester groep groeien kinderen vier jaar lang op met kinderen van verschillende leeftijden. Er worden op deze groep activiteiten aangeboden die voor alle leeftijden toegankelijk zijn.

Bij lekker weer spelen we dagelijks in ons eigen veilige buitenspeelplaats. Óók bij slecht weer hebben we genoeg ruimte om te spelen in de ruime hal met ballenbak.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

Adres: De Spijlen 3, 3921 EK, Elst

Telefoonnummer: 031 – 8472668

Locatiemanager: Charlotte Jansen

Emailadres: elst@speelinn.nl

LRK nummer: 115243422

GGD rapport: Elst KDV

Soort pakket Tarief 2023
Hele dagopvang (52 weken)
€ 10,29
Halve dagopvang (52 weken)
€ 11,42
Extra dagopvang (incidenteel)
€ 11,42
Flexibele dagopvang (0-uren contract)
€ 11,42