Diemen | BSO | De Toversteen

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

BSO de Toversteen bevindt zich in een ruim pand, waar ook het kinderdagverblijf gevestigd is. De twee groepsruimtes van de BSO bevinden zich op de begane grond van het gebouw.

De BSO heeft ruimte voor twee stamgroepen

  • De Tovenaars – voor maximaal 20 kinderen per dag van 4 tot 12 jaar
  • De Draken – voor maximaal 20 kinderen per dag van 4 tot 12 jaar

De groepen zijn ingedeeld in activiteitenhoeken, zoals de autohoek, poppenhoek en bouwhoek. Tevens zijn er leeftijdsgerichte hoeken voor druk en rustig spel ingericht, zodat kinderen elkaar niet hoeven te storen in hun spel. Aan de groepsruimtes grenzen aparte activiteitenkamers, waarvan de deuren openstaan wanneer deze gebruikt worden. Zo is er een keuken, bioscoopkamer en een ruimte met verkleedspullen. 

Er is ook een lege ruimte beschikbaar, welke wordt gebruikt als sport- en dansruimte. Hier staat ook een tafeltennistafel. We mogen gebruikmaken van het voetbalveldje aan de achterzijde van het pand. Hier kunnen de kinderen via de trap van het gebouw naar toe, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Er zijn buiten fietsjes, sportmateriaal en ander buitenspeelgoed aanwezig. 

Op de BSO bieden wij een gevarieerd en afwisselend activiteitenprogramma aan. Dit kunnen sportieve of creatieve activiteiten zijn, maar ook spellen of koken. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Elke maand wordt er een activiteitenkalender gemaakt in Doenkids. Ouders worden hier via de ouderapp over geïnformeerd. Het activiteitenprogramma is onder voorbehoud van weersomstandigheden of de keuze van de kinderen. 

Tijdens de activiteiten worden de kinderen aangemoedigd, onder andere door tips en adviezen te geven en door een positieve benadering. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en hun eigen grenzen te laten ontdekken en verleggen. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

Tarieven2021
Buitenschoolse Opvang excl. vakantie (40 weken) €9,93
Buitenschoolse Opvang incl. vakantie (52 weken) €8,77
DagOpeningstijden
Maandag 14.00 - 18.30
Dinsdag 14.00 - 18.30
Woensdag 12.00 - 18.30
Donderdag 14.00 - 18.30
Vrijdag 12.00 - 18.30

Adres: Rode Kruislaan 1260, 1111 XB, Diemen

Telefoonnummer:  020 – 41 66 315

Locatiemanager: Jessica Engelander

Emailadres: jessica@speelinn.nl

LRK nummer: 717132067

GGD rapport: Diemen BSO de Toversteen

Klachtenvrij: Certificaat de Toversteen