De Kwakel | KDV |

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Kinderdagverblijf Speel-Inn De Kwakel heeft de beschikking over een ruimte die middels een tussendeur aan de basisschool is gekoppeld.  

Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie horizontale ontwikkelings gerichte groepen: 

  • Een babygroep ‘de Schildpadden’ van maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 1,5 jaar.  
  • Een dreumesgroep ‘de Papegaaien’ van maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar. 
  • Een peutergroep de ‘ Apengroep van maximaal 13 kinderen in de leeftijd 2,5 tot 4 jaar. 

Er is een aangrenzende en makkelijk toegankelijke buitenruimte, De buitenruimte ligt aan drie kanten om de binnenruimte heen. De baby- en dreumesgroep hebben een glazen schuifpui waardoor ze de buitenruimte kunnen betreden. De baby’s beschikken over hun eigen tuin. De peutergroep gaat door de hoofdingang naar de buitenruimte. De tuin is voorzien van tegels, gras, struiken, bomen, een zandbak en een glijbaantje.  

Tussen de baby en dreumesgroep zit een grote schuifdeur. Hierdoor is het mogelijk om zicht op elkaar te houden, bij elkaar te spelen en kinderen leren de andere medewerkers ook kennen.  

Zowel de baby– als dreumesgroep hebben hun eigen plek voor de schoenen op de gang en de jassen op de groep. Voor de baby- en dreumesgroep is voor elk kind een mandje/laadje in de groep waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De peutergroep hebben hun eigen plek voor schoenen, jassen en een mandje met persoonlijke spullen op de gang.   

In de aangrenzende school is een gymzaal waar Speel-Inn gebruik van mag maken bij bijvoorbeeld slecht weerDe kinderen zien zo ook de school van binnen, zien daar de leerkrachten en andere kinderen. We willen graag een goede samenwerking met school om zo de doorgaande leerlijn op elkaar af te stemmen. Wanneer kinderen 4 jaar worden, kunnen zij doorstromen naar onze BSO die inpandig en bij KDO is. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken en daarom is vrij spelen ook een belangrijk onderdeel van de dag. Kinderen kunnen kiezen wat ze willen doen en de medewerkers stimuleren hen hierbij. Er is op de groepen materiaal aanwezig wat de kinderen zelf kunnen pakken uit de kast en er is materiaal dat door de pedagogisch medewerker aangeboden kan worden. Ook wordt samenspelen gestimuleerd onder de kinderen. Daarnaast doen we gerichte activiteiten, om de ontwikkeling van de kinderen te prikkelen en te stimuleren.  

Via ons activiteitenprogramma Doenkids maken wij gebruik van een uitgebreide database aan activiteiten voor allerlei leeftijden. Deze worden maandelijks aan ouders gecommuniceerd via de ouderapp Konnekt.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding op onze locatie! Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van de vestiging.

 Team de Kwakel

Tarieven2021
Kinderdagverblijf €8,93
DagOpeningstijden
Maandag 6.30 - 18.30
Dinsdag 6.30 - 18.30
Woensdag 6.30 - 18.30
Donderdag 6.30 - 18.30
Vrijdag 6.30 - 18.30

Adres: Anjerlaan 3, 1424 AM, De Kwakel

Telefoonnummer:  0297 – 523623 of 0626847117

Contactpersoon:  Locatiemanager: Daisy Hengeveld

Emailadres: daisy@speelinn.nl

LRKnummer: 598299518

GGDrapport: De Kwakel KDV

Klachtenvrij:  Certificaat de Kwakel