Uithoorn | BSO |

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

De BSO maakt samen met het kinderdagverblijf Speel-Inn Uithoorn gebruik van de accommodatie. Het pand beschikt over een buitenspeelterrein en het voetbalveldje dat voor het gebouw ligt wordt ook gebruikt tijdens het buitenspelen. 

De BSO bestaat uit maximaal 20 kinderen per dag. De leeftijd varieert van 4 t/m 12 jaar.  

De BSO groep heeft een vaste eigen binnenruimte. Eis voor elk kind een eigen mandje waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De kinderen maken gebruik van de toiletten en een kapstok op de gang.  

De buitenruimte grenst direct aan de binnenruimte. Elke groep heeft een eigen deur naar buiten. De tuin is voorzien van tegels, gras, struiken, een zandbak en een speelhuisje. 

Op de BSO bieden wij een wisselend programma aan. De kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Tijdens de activiteiten worden de kinderen aangemoedigd. Onder andere door tips en adviezen te geven en door een positieve benadering. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en kinderen hun eigen grenzen te laten ontdekken en te laten verleggen. 

Niet alleen de buiten maar ook de binnenruimte biedt de kinderen genoeg uitdaging. Er zijn onder andere materialen aanwezig voor sportief spel maar ook voor creatief, constructief en fantasiespel. De keuken wordt gebruikt voor culinaire activiteiten.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding op onze locatie! Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van de vestiging.

Team Uithoorn

Tarieven2021
VSO €9,93
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn) €9,93
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn) €8,77
DagOpeningstijden
Maandag 6.30 - 18:30
Dinsdag 6.30 - 18:30
Woensdag 6.30 - 18:30
Donderdag 6.30 - 18:30
Vrijdag 6.30 - 18:30

Adres: Karel van Manderhof 3, 1422 BX, Uithoorn

Telefoonnummer:  0297 – 520 906

Contactpersoon:  Locatiemanager: Sandra Brouwer

Emailadres: sandra@bsojumpinn.nl

LRKnummer: 243450850

GGDrapport: Uithoorn BSO

Klachtenvrij: Certificaat Uithoorn