Uithoorn | BSO | De Boomhut

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Bij de BSO van Speel-Inn de Boomhut in Uithoorn hebben we de beschikking over een ruime vestiging, welke is gevestigd op de begane grond van een seniorencomplex. De BSO biedt opvang aan maximaal 20 kinderen per dag in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.  

De BSO groep heeft een vaste eigen binnenruimte. Eis voor elk kind een eigen mandje waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De kinderen maken gebruik van de toiletten en een kapstok op de gang.  De binnenruimte biedt de kinderen genoeg uitdaging. Er zijn materialen aanwezig voor sportief, creatief, constructief en fantasiespel. De keuken wordt gebruikt voor culinaire activiteiten. De buitenruimte grenst direct aan de binnenruimte. Elke groep heeft een eigen deur naar buiten. De tuin is voorzien van tegels, gras, struiken, een zandbak en een speelhuisje. 

Op de BSO bieden wij een gevarieerd en afwisselend activiteitenprogramma aan. Dit kunnen sportieve of creatieve activiteiten zijn, maar ook spellen of koken. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Elke maand wordt er een activiteitenkalender gemaakt in Doenkids. Ouders worden hier via de ouderapp over geïnformeerd. Het activiteitenprogramma is onder voorbehoud van weersomstandigheden of de keuze van de kinderen. 

Tijdens de activiteiten worden de kinderen aangemoedigd, onder andere door tips en adviezen te geven en door een positieve benadering. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en hun eigen grenzen te laten ontdekken en verleggen. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

In de schoolvakanties en op studiedagen zijn we van 08.30 tot 18.30 uur geopend. Eerder opvang nodig? Dan kan er VSO worden aangevraagd via de portal.

Adres: Karel van Manderhof 3, 1422 BX, Uithoorn

Telefoonnummer:  0297 – 520 906

CoördinatorDemi Olij

Emailadres: BSOUithoorn@speelinn.nl

LRK nummer: 243450850

GGD rapport: Uithoorn BSO

Klachtenvrij: Certificaat Uithoorn

Soort pakket Tarief 2023
BSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 9,90
BSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 11,36
BSO 12-weken pakket (alleen vakanties)
€ 12,02
BSO Extra opvang (incidenteel)
€ 12,02
BSO Flexibele opvang (0-uren contract)
€ 12,02
VSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 11,21
VSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 11,36
VSO extra opvang (incidenteel)
€ 12,02