Uithoorn | BSO |

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Bij Speel-Inn Uithoorn (Karel van Manderhof) hebben we de beschikking over een ruime vestiging, welke is gevestigd op de begane grond van een seniorencomplex. De BSO biedt opvang aan maximaal 20 kinderen per dag in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.  

De BSO groep heeft een vaste eigen binnenruimte. Eis voor elk kind een eigen mandje waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De kinderen maken gebruik van de toiletten en een kapstok op de gang.  De binnenruimte biedt de kinderen genoeg uitdaging. Er zijn materialen aanwezig voor sportief, creatief, constructief en fantasiespel. De keuken wordt gebruikt voor culinaire activiteiten. De buitenruimte grenst direct aan de binnenruimte. Elke groep heeft een eigen deur naar buiten. De tuin is voorzien van tegels, gras, struiken, een zandbak en een speelhuisje. 

Op de BSO bieden wij een gevarieerd en afwisselend activiteitenprogramma aan. Dit kunnen sportieve of creatieve activiteiten zijn, maar ook spellen of koken. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Elke maand wordt er een activiteitenkalender gemaakt in Doenkids. Ouders worden hier via de ouderapp over geïnformeerd. Het activiteitenprogramma is onder voorbehoud van weersomstandigheden of de keuze van de kinderen. 

Tijdens de activiteiten worden de kinderen aangemoedigd, onder andere door tips en adviezen te geven en door een positieve benadering. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en hun eigen grenzen te laten ontdekken en verleggen. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de locatiemanager van deze vestiging.

Tarieven2021
Voorschoolse Opvang €9,93
Buitenschoolse Opvang excl. vakantie (40 weken) €9,93
Buitenschoolse Opvang incl. vakantie (52 weken) €8,77
DagOpeningstijden
Maandag 6.30 - 18:30
Dinsdag 6.30 - 18:30
Woensdag 6.30 - 18:30
Donderdag 6.30 - 18:30
Vrijdag 6.30 - 18:30

Adres: Karel van Manderhof 3, 1422 BX, Uithoorn

Telefoonnummer:  0297 – 520 906

CoördinatorSuzan Nieuwenburg

Emailadres: BSOUithoorn@speelinn.nl

LRK nummer: 243450850

GGD rapport: Uithoorn BSO

Klachtenvrij: Certificaat Uithoorn